We hebben er even op moeten wachten, maar Blackbird Designs heeft een aantal patronen die niet meer verkrijgbaar waren bij onze distributeur opnieuw geprint en ze zijn weer volop voorradig. Wij zijn daar superblij mee, want je kunt nu weer twee series compleet maken en een ander patroon is Easter Parade, waar ik regelmatig vragen over kreeg.

Allereerst de opnieuw geprinte patroontjes van de kerstsokjesserie. Zelf vind ik deze serie echt geweldig, je hebt 3 verschillende kerstsokjes in de bekende Blackbird Designstijl in elk patroon. Dat betekent dat als je alle maanden borduurt, je een collectie van 36 sokjes hebt. Bijzonder leuk om een hele kerstboom mee te versieren of als cadeau te geven aan familie en vrienden.

 

 

 

 

 

 

 

By the Chimney with Care (Januari) € 10,50

 

 

 

 

 

 

 

Love is in the Air (Februari) € 10,50

 

 

 

 

 

 

 

Merry December (December) € 10,50

Je kunt ook kiezen voor Easter Parade, nog steeds een van mijn favoriete Blackbird patroontjes.

 

 

 

 

 

 

 

Easter Parade € 10,50

Ik denk dat heel veel borduursters ook blij zijn met de heruitgave van Eleanor Rigby. Dit patroon heb ik al diverse keren geborduurd gezien als geboortetegel en ik vind dat een geweldig idee.

 

 

 

 

 

 

 

Eleanor Rigby € 10,50

Tot slot is ook weer beschikbaar een patroon van twee jaar geleden. Eerlijk gezegd wist ik niet dat het niet meer verkrijgbaar was. Goed om te weten dat we ook weer voor de winter kunnen borduren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Winter is Past € 13,50

We verwachten de patroontjes rond 10 september in de winkel te hebben.

Morgen laat ik de opnieuw geprinte patronen van de Anniversary of the Heart serie zien, met de rest van de patronen. Misschien is dit wel de mooiste serie die Blackbird Designs ooit heeft uitgebracht. Maar ja, er staan dan ook heel veel huisjes op ;-).