Deze week kreeg ik een heel fijn mailtje binnen. Onze distributeur die de reprints van The Prairie Schooler patronen verzorgt, heeft een patroon dat al jaren out of print is weer in omloop gebracht. Band Samplers is een prachtig patroon met neutrale kleuren, en ik ben er helemaal weg van. Om je een idee te geven hoe lang het patroon al niet meer verkrijgbaar was, hij ontbreekt ook in mijn eigen collectie ;-).

IMG_4722

Band Samplers 13,50

Verder zijn er nog twee nieuwe reprints. Het onderstaande patroon heb ik zelf al eens gebruikt. De kleine patroontjes lenen zich heel goed voor speldenkussentjes, kaartjes en naaldenboekjes. Of borduur er 3 x 3 en lijst ze in.

IMG_4724

Prairie Birds 13,50

En dit patroon ga ik ook toevoegen aan mijn verzameling. Je kunt merken dat bij de oudere patroontjes de kleuren wat gedekter zijn. Ik vind het allemaal prachtig, maar ja, ik ben ook wat bevooroordeeld. En nu maar eens bedenken waar ik alle tijd vandaan ga halen om dit allemaal te borduren. Haha, als ik daar toch eens een oplossing voor had.

IMG_4723

Birds and Berries 13,50

Nu gaan we maandagochtend bestellen bij onze leverancier, dus als je een van deze patronen graag snel wilt hebben, laat het mij dan voor maandag weten. Dan kunnen we het meenemen naar de Handwerkbeurs in Zwolle of opsturen. Kun je gelijk beginnen. Want dat is uiteindelijk toch het leukste, gelijk beginnen ;-).