Borduren met zijden garen is echt iets speciaals. Het garen glijdt door de stof, heeft een prachtige glans en levert een borduurwerkje op dat net iets extra’s heeft. Meestal borduren wij met Soie d’Alger van Au ver a Soie, maar deze firma heeft ook diverse andere zijden garens die een prachtig effect geven. Bij een aantal pakketjes zit een metallic garen en dat geeft dan nog weer net zo’n leuk glimmertje. Ik heb zelf Taupe geborduurd en vond dat het metallic garen echt iets toevoegde aan mijn borduurwerkje.

Tijdens de Handwerkbeursdagen hebben we een actie waarbij je voor een speciale prijs deze zijden garens kunt uitproberen. En je ontvangt naast het zijden garen pakketje ook een patroontje van Historische Stickmuster én je hebt de keuze uit een lapje linnen van 12 of 13,5 draden/cm. Zelfs de naald hebben we al toegevoegd, dus je kunt gelijk beginnen.

We hebben hieronder de pakketjes naast het patroontje gezet dat Historische Stickmuster heeft gebruikt. Maar je kunt ook andere combinaties maken. Kies bijvoorbeeld voor het patroontje Prune, met het garenpakketje Glazig. Dat geeft weer een heel ander effect. Er zijn nog heel veel meer combinaties mogelijk.

Normaal kost een compleet pakketje met zijden garens, patroontje en stof € 24,95. Tot en met zondag 17 februari 16.00 uur (als de beurs sluit) kun je het pakketje bestellen voor € 19,95!

Kies je favoriete patroontje uit, je favoriete kleurencombinatie en geef door welke linnen je graag erbij wilt hebben. Je vindt alle mogelijke combinaties op de Nieuw in de winkel pagina. Vergeet niet om ook de stof te selecteren waar je het patroontje op wilt borduren.

Turkis

Türkis 2 met Türkis garenpakketje

Türkis 1 met Türkis garenpakketj

Bordeaux met bordeaux garenpakketje

Taupe

Taupe met Taupe garenpakketje

Prune

Prune met Prune garenpakketje

Gris

Gris met Gris garenpakketje

PrintempsPrintemps 2

Printemps 2 met Printemps garenpakketje

Marine

Marine met Marine garenpakketje

Geen garenpakketje bij maar wel een superleuk patroontje Fuchsia: