Het duurt nog even voor het Pasen is, maar deze klosjes zijn leuk genoeg om nog een tijdje na Pasen te laten hangen.We hebben gekozen voor zachtgroen linnen band, waar je motiefjes op kunt borduren uit dit boekje van Zweigart. In het pakketje zitten 5 brede klosjes en 7 smallere klosjes en voldoende band om zowel aan de voor- als achterkant 10cm band te hebben. Door het band rondom het klosje te bevestigen, blijft het mooi hangen en kun je gelijk de achterkant van je borduurwerk weg werken.

20170404c

In het boekje vind je allerlei patroontjes die je voor deze klosjes kunt gebruiken. Hang je hele Paastak vol met kleine borduurtjes, dat is nog eens het voorjaar in huis halen.

20170404a

Het band en het boekje kosten samen 13,95. De klosjes krijg je van ons erbij, die hebben we al voor je in huis gehaald. Het handigste is om over 1 draadje te borduren, dan kun je uit meer patroontjes kiezen. En dat is op dit band ook heel goed te doen.

20170404b

Voor de dames die naar Merkwaardig gaan as. zaterdag: laat het ons weten of we het pakketje voor je kunnen meenemen. Dat scheelt weer in de portokosten. En mocht je nog iets anders hebben, dat je graag wilt zien, mail of bel ons dan. We nemen het graag voor je mee.