Op facebook heb je er alvast wat van kunnen zien, hier zijn nog een paar nieuwe pakketjes en patroon van Shepherd’s Bush. De dames maken er altijd zo’n mooi geheel van. Ik ben gek op hun kleuren en kan niet wachten tot ik de pakketjes hier in de winkel heb. Het kan dus nog even duren voor we ze daadwerkelijk in de winkel hebben, de Nederlandse douane snapt niet altijd dat wij met smart op onze bestellingen zitten te wachten.

In de Trifles serie is er nu ook Autumn Trifles. Had ik nog een beetje moeite dat de zomer toch echt voorbij lijkt te zijn, als ik deze kleuren zie, dan word ik weer helemaal blij dat de herfst eraan komt. De patroontjes passen bij de andere Trifles patroontjes en het patroon kost € 9,25.

auttrifles

Dan zijn er twee pakketjes die ongeveer 10 x 15cm groot zijn. En wat staat er dan veel op. Het fijne van deze pakketjes is, dat je zo aan de gang kunt, zo af en toe vind ik dat wel heel erg fijn. Ik hoef niet na te denken over stof of garens en kan zo beginnen. Uiteraard zitten de knoopjes ook bij het pakketje in. Gathered Moments (links met het rode huisje) en Midnight Garden (met de maan en het zwarte huisje) kosten € 26,95 per stuk.

img_0293  SBMidnightGarden

Persoonlijk vind ik dat je nooit genoeg schaartjes hebt. Er is eigenlijk altijd wel een reden om een nieuw schaartje aan te schaffen, al was het maar omdat ze er zo mooi uitzien. En bij een schaartje hoort dan natuurljik ook een mooi schaarhangertje. Voor de herfst kun je Harvest Home gaan borduren. Alles zit in het pakketje, tot aan het zigzagband toe. Alleen het schaartje moet je zelf toevoegen ;-). Oh ja, en een beetje fiberfil of schapenwol voor de vulling. En dan ben je weer helemaal klaar voor het najaar. Het pakketje kost € 18,50.

SBHarvestFob

Laat de herfst maar komen, ik ben er helemaal klaar voor.