*Ik ga deze patronen zaterdag 23 oktober bestellen bij Brenda zelf bestellen. Wil je er zeker van zijn dat je een of meerdere van deze patronen ontvangt, bestel dan op tijd. De ervaring leert dat het vaak lastig is om de patronen later via onze distributeur te bestellen.* 

Ik kijk er ieder jaar naar uit, de nieuwe kerst- en winterpatronen van With Thy Needle & Thread. Ik kan zo blij worden van de sfeer die de patronen uitstralen. Dit jaar heet Brenda een boekje met 7 winterpatroontjes voor ons in petto. Deze boekjes zijn echt de moeite waard. Eerder hebben we al een paasboekje (Jelly Bean Collection) en het Halloweenboekje Jack o Lantern Jubilee al ontvangen en die zijn ook zooo leuk. In dit nieuwe boekje, The Snow Ball, staan maar het liefst 7 patroontjes. Je kunt er leuke kussentje van maken, maar je zou er ook zeker een klein lijstje voor kunnen zoeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Snow Ball € 22,95

Voor de kerst kun je deze kerstklokjes borduren. Ik vind ze heel lief. En dan zo’n antiek belletje eraan bevestigen, zodat het klokje ook nog een beetje geluid maakt. Je kunt de tekst aanpassen naar wat je wilt, Dan schuif je de kleine motiefjes gewoon een beetje op :-).

 

 

 

 

 

 

 

Bells of Christmas € 13,95

De afgelopen jaren heeft Brenda diverse patronen uitgebracht waar een mok met iets lekkers op stond. Deze keer is de kerstman zelf de mok geworden, nou ja een afbeelding van zijn gezicht en kun je gezellig een kopje chocolade met hem drinken. Compleet met pepermuntstokjes en peperkoekjeshuis.

 

 

 

 

 

 

 

Cup of Christmas Cheer € 13,95

Dit kleine kerstsokje staat hoog op mijn te borduren lijst. Ik denk dat je een beetje gek wordt van al het wit dat je moet borduren, maar het is zonder meer de moeite waard. Wat een schattig sokje is dit.

 

 

 

 

 

 

 

A Winter’s Day Visit € 13,95

Tot slot nog een nieuw patroon dat helemaal niets met kerst of winter te maken heeft, maar gewoon een prachtige reproductie is. Het patroon is van rond 1840 en ik vind het een schatje. Dit is weer eens een merklap die er heel anders uitziet en gelukkig voor mij, ook niet zo groot is.

 

 

 

 

 

 

 

Red Bird Sampler € 17,25

Dit is ook HET moment om With Thy Needle & Thread patronen te bestellen die we niet meer via onze distributeur kunnen bestellen. Eind van deze week gaan we bij Brenda bestellen en ik bestel met alle plezier nog andere patronen voor je. Je kunt op de pagina van With Thy Needle & Thread kijken of mail mij de naam door van het patroon dat je graag wilt hebben. Houd er rekening mee dat sommige patronen/pakketten exclusief voor de winkel van Brenda zelf zijn, die kunnen we helaas niet bestellen. Mail mij voor zaterdag 23 oktober je bestelling door en ik zet het op mijn lijstje.