Al een tijdje had ik mijn oog op een voor ons nieuwe Franse ontwerpster en in januari heb ik mijn eerste bestelling gemaild. Deze week kregen we het pakje met patronen binnen en oh, la, la, wat is dat weer smullen. Het zijn niet alleen erg leuke patroontjes, maar ook de manier waarop met name de “mini’s” zijn uitgegeven, vind ik geweldig. Oftewel, mag ik jullie voorstellen aan Brin par Brin.

De “mini’s”

Ciseaux

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
      
 
Links Petits Ouvrages avec Alphabet, rechts Art du Fil
 
En voor de lekkerbekken onder ons; Gourmandises 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zoals je kunt zien, zijn dit een soort miniboekjes. Elk patroontje is geplastificeerd en ze zijn iets kleiner dan een ansichtkaart. Doordat ze met een ringetje aan elkaar zitten, kun je het patroontje dat je wilt borduren, heel gemaklijk boven leggen. Heel leuk om voor jezelf te kopen of om cadeau te geven. De miniboekjes kosten 11,50 per stuk. En natuurlijk kunnen we deze boekjes ook voor je meenemen naar Zwolle :).
 
Morgen laat ik jullie nog een aantal andere patronen zien die we van Brin par Brin hebben binnengekregen.