La Magie de Noel

 

 

 

 

 

 

 

 

La Magie de Noel € 22,50

Ik krijg regelmatig vragen of dit prachtige kerstboek nog te bestellen is: La Magie de Noel van Veronique Enginger. Het is lange tijd niet beschikbaar geweest, maar de uitgever heeft nu een nieuwe uitgave gepubliceerd. Dit is dus JE kans om dit boek in je bezit te krijgen. Het staat bomvol met kerstpatroontjes, het ene patroon nog leuker dan het andere.

 

Veronique Enginger

 

Dit boek is echt een absolute aanrader voor iedereen die houdt van kerst en van Véronique Enginger. Het boek is oorspronkelijk uitgegeven in 2016 en was binnen de kortste keren uitverkocht. In 2018 is het boek opnieuw uitgegeven en in 2019 nog een keer. Veronique Enginger is een Franse ontwerpster die uitsluitend voor DMC ontwerpt en echt een eigen stijl heeft. Pak je garendoos (of -dozen) en borduur met de aangegeven kleuren en de kleurtjes die je in je doos hebt. De patroontjes doen denken aan kersttafereeltjes van de vorige eeuw. Ik word er heel vrolijk van, alleen al om naar de patroontjes te kijken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het boek

 

Het boek zelf is echt een kadootje voor jezelf (of iemand anders). Het is een gebonden uitgave met een harde kaft en je krijg 96 pagina’s vol kerstinspiratie in kleur. Alle patronen in het boek zijn met DMC garen geborduurd, maar je kunt makkelijk een kleurtje aanpassen aan wat je in je voorraad hebt. En voeg eventueel ook een gouden glitterdraadje toe, dat vind ik zelf altijd heel feestelijk staan. Dit is mijn favoriete goud metallic draadje om te gebruiken. Het garen pluist niet en kun je zelfs op 16 draads stof nog gebruiken. Denk er wel om dat je een gewone schaar gebruikt om het te knippen, je borduurschaartje vindt dit niet fijn om te knippen en voor je het weet heb je een braam in je schaartje.

 

 

 

 

 

 

Petit Treasure Braid € 4,35

 

Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kunt Magie de Noel via de webshop bestellen. Als je het andere boek van Veronique Enginger, Montagne au fil des saisons, ook hebben besteld, vermeld dit dan even in het opmerkingenveld, dan kunnen we het samen versturen.