Lang, lang geleden kwam ik deze patronen eens tegen in een Amerikaanse winkel. Ik had ze al geborduurd gezien bij een Amerikaanse vriendin en was er weg van. Ik ben niet zo van de heel gedetailleerde bloemetjes, maar gestileerde bloemen….. daar vind ik altijd wel een plekje voor. Deze bloemenpatronen vind ik geweldig, heel bruikbaar voor van alles en nog wat (denk kaartjes, speldenkussentjes, naaldenboekjes of borduur gewoon het hele patroon) en ze maken me gewoon blij.

Borduur de lievelingsbloem van je vriendin, moeder, zus, tante of buurvrouw en lijst ‘m in. Dan heb je toch een geweldig kadootje.

Prairie Garden € 13,50

Prairie Garden 2 € 13,50

En dan hebben we dit vierluik ook nog. Ook een reprint van een patroon dat al jaren niet meer verkrijgbaar was en als ik het me goed herinner, oorspronkelijk uitgegeven is als vier kaarten. Ze zijn hier samen ingelijst, maar je zou ze ook heel goed apart kunnen inlijsten en dan per seizoen ophangen. De pompoenen met zwarte poes zijn ook leuk om zo te borduren. Of dat sleetje met het paard ervoor als kerstornamentje. Zucht, nu nog een bak tijd vinden en het komt allemaal goed ;-).

Four seasons € 13,50