Vandaag een kort berichtje, ik heb hard gewerkt om een aparte pagina voor de voorproefjes van Nashville op te zetten. Je kunt al het nieuws hier lezen. Zie je iets dat je graag wilt hebben, laat het mij dan weten, dan kunnen we ervoor zorgen dat het in ieder geval in onze koffers zit als we weer terug gaan.

Verder beginnen de dozen voor de handwerkbeurs in Zwolle zich op te stapelen. Vandaag hebben we de meeste modellen en stoffen al ingepakt. Ondertussen komen er nog pakjes binnen die nog geprijsd moeten worden en boeken, die oh, zo verleidelijk zijn. Morgen kun je meer nieuws verwachten over een stel bijzonder leuke boeken.

Voor de dames die nog zitten te wachten op hun biscornusboekje, goed nieuws, het boekje is in herdruk en zodra het bij de leverancier weer op voorraad is, krijgen we een doos toegestuurd.

En om nog even terug te komen op het gratis patroontje van de maand, iedereen die aan een maandelijkse club meedoet, ontvangt automatisch alle 12 patroontjes. Kun je niet elke maand naar de winkel komen, dan kun je natuurlijk via de mail iets bestellen en op laten sturen. Maar ook als je niet alle 12 patroontjes hebt, kun je nog heel veel leuke combinaties maken. Wat dacht je van 4 blokjes onder elkaar voor een boekenlegger? Of 2 x 1 blokje voor een naaldenboekje? Of 3 x 2 blokjes voor de omslag van een fotoalbum of 3 x 3 blokjes om in te lijsten? Zelfs met 1 blokje kun je al iets doen, dat kunnen jullie zien op de beurs in Zwolle en daarna zal ik de foto hier ook plaatsen. Kortom, mogelijkheden te over.