Het is deze week een groot feest, elke dag komen er nog weer pakjes binnen en ik vind het toch iedere keer nog spannend om te zien wat in de pakjes zit. Natuurlijk weet ik dat wel, maar het is toch altijd anders om een patroon in je handen te hebben dan om het op de computer te zien.

Deze week hebben we een aantal nieuwe patronen binnen uit Frankrijk. Allereerst twee nieuwe patronen van Tralala (€ 10,50 per stuk).

  

Comme un oiseau                                                         C’est printemps

Wat mij betreft allebei heel toepasselijk voor de tijd van het jaar. Nu de Elfstedentocht toch niet door lijkt te gaan, kunnen we wat mij betreft gelijk door naar het voorjaar :).

En dan hebben we van Le Jardin Privé ook nog twee patronen (€ 9,25 per stuk) binnen die we nog niet eerder in de winkel hebben gehad.

 

Quaker Bretagne                                                                                          Quaker Lorraine

Deze twee patronen zijn een bijzonder leuke herinnering aan een vakantie in de desbetreffende streek. Ik vind het heel knap hoe Nathalie erin is geslaagd om zowel de streek weer te geven als een kaart, allerlei motieven die bij de streek horen en de stijl van de Quaker merklappen te combineren.

En voor iedereen die dit jaar nog naar Parijs gaat, hebben we dit patroon.