Kies uit 12 patroontjes, 12 verschillende garenpakketjes en 2 lapjes linnen!

Vanwege het grote succes van deze pakketjes, kun je nu nog 1 week genieten van deze aanbieding. Je ontvangt een patroontje, garenpakketje en lapje stof met naald voor 19,95.

De zijden garenpakketjes van Au ver a Soie hadden we vorig jaar al in de winkel. Ze zijn zo leuk om mee te werken. Door de verschillende garens krijg je een heel apart effect met je borduurwerk. Er zit echt verschil in, van heel dun garen (soie surfine) tot dikker garen (perle garen). En het metallic garen zorgt net voor dat speciale effect. Ik ben inmiddels begonnen met het taupepakketje en vind het echt een plezier om mee te werken.

We willen graag dat iedereen op een aantrekkelijke manier kennis kan maken met deze zijden garens. Je kunt een garenpakketje naar keuze uitzoeken en een van de onderstaande patroontjes van Historische Stickmuster. Om het pakketje compleet te maken, hebben we er ook nog een lapje stof (12 of 14 draads naar keuze) met naald bij gedaan. Die naald “moet” je echt gebruiken, vooral het metallic en perle garen hebben dat nodig.

Normaal kost zo’n pakketje 25 euro. Als je op de beurs een pakketje uitzoekt, betaal je echter € 19,95. En kun je niet naar Zwolle komen, dan kun je het ook bestellen via het bestelformulier. De aanbieding geldt tot en met 16 april 2017.

Dit zijn de patroontjes waar je uit kunt kiezen, we hebben speciaal voor deze week ook een aantal Siebenburgen mini patroontjes toegevoegd. De patroontjes zijn ook los te koop, dan kosten ze € 5,95 per stuk.

hist_turkis-1 hist_fushia

Türkis 1                                              Fuchsia

hist_siebenburgen-gris  hist_siebenburgen-marine

Gris                                                             Marine

hist_siebenburgen-taupe hist_bordeaux

Taupe                                                                        Bordeaux

hist_e-sterne   S1_blau_250

E-sterne                                                   Siebenburgen mini 3

S1_gruen_250                  S1_natur_150

Siebenburgen mini 1                           Siebenburgen mini 2

S2_mini 5_250    S2_mini 6_250

Siebenburgen mini 5                               Siebenburgen mini 6

De lapjes stof zijn ivoorkleurg linnen van Weddigen, als je dus voor een van de laatste patroontjes kiest, krijg je wel een heel ander effect (maar zeker niet minder mooi).

En dit zijn de kleurenpakketjes die we bij ons hebben (de inhoud van de pakketjes kan enigszins afwijken van de afbeelding). Je kunt de garenpakketjes ook afzonderlijk bestellen, ze kosten € 16,95 per stuk.

avas_garenpakketje-turkis avas_garenpakketje-fushia

Türkis                                                      Fuchsia

avas_garenpakketje-gris avas_garenpakketje-marine

Gris                                               Marine

avas_garenpakketje-taupe avas_garenpakketje-prune

Taupe                                                   Prune

avas_garenpakketje-bordeaux AVASbleuclair

Bordeaux (heeft twee creme garens)                Bleu Claire

AVASchocolate AVASnoir

Chocolate                                      Noir

AVASvioletAVASrouge

Violet                                Rouge

En mocht je morgen op de jaarvergadering van Merkwaardig zijn, dan kun je natuulijk naar hartelust zoeken tussen de patroontjes en garenpakketjes naar jouw ideale combinatie!