In de papieren versie van de nieuwsbrief heb je het al kunnen lezen, Lizzie Kate heeft ook dit jaar weer 6 sneeuwpatroontjes ontworpen, die je apart of gezamenlijk kunt borduren. Waren het vorig jaar nog 6 Fat Snowmen, dit jaar zijn het 6 Snowbelles. Oftewel, sneeuwvrouwtjes in plaats van sneeuwmannetjes. De eerste 3 delen zijn inmiddels uit en krijgen we eind van de maand binnen (we hadden net een bestelling gedaan toen deze patroontjes beschikbaar kwamen). Maar dan heb je nog tijd genoeg om het voor de eerste sneeuwvlokjes vallen geborduurd te hebben. De laatste 3 patroontjes verwachten we half november.

Op de website van Lizzie Kate kun je de indeling vinden voor de 6 patroontjes. Daar vind je ook alle informatie over de stof en de garens en de afmeting van het gehele patroon. De patroontjes kosten € 4,95 per stuk en elk patroontje heeft ook een klein knoopje.

En mocht je toch sneeuwmannetjes leuker vinden, dat plaatje heb ik er ook maar bij gedaan. Ook deze patroontjes kosten € 4,95 per stuk (met knoopje).

  

Snowbelles                                            6 Fat Snowmen