Paulette had dit jaar twee koeienpatronen. Die zie je niet zo vaak op een patroon en deze dames zijn wel heel erg leuk. Ik heb eigenlijk niet zoveel met koeien, maar als je ze dan zo op een patroontje ziet, dan krijg ik helemaal de neiging om te beginnen. Vooral de Milk & Cream Co vind ik leuk, zie je hoe het dak van het huisje net iets boven de rand van het patroon uitsteekt. Dat soort details maakt een ontwerp echt bijzonder.

Bovina € 13,50

The Milk & Cream Co € 13,50

De Babushka met bijtjes had ik al laten zien, het is zo’n vrolijk patroon. En je kunt zo’n bijenkorfje natuurlijk ook heel goed apart borduren voor een schaarhangertje of kaartje. De Pennsylvania Fraktur zou ik zonder de tekst borduren of er zelf een andere tekst onder zetten. Het is wel een beetje erg Amerikaans, maar de rest van het patroon is oh zo mooi.

Babushka and Bees € 13,50

Pennsylvania Fraktur € 13,50

Dit schaapje vond ik het einde, vooral door al die heerlijk vrolijke kleurtjes roze. Anders dan de andere patroontjes in deze serie, is deze ingelijst, maar je kunt ‘m ook in zo’n taartvormpje afwerken. Hoewel ik dit ook wel heel erg leuk vind.

Dit patroontje hoort bij de nieuwe serie van Noah’s Christmas Ark. Die duifjes en zo’n kerstbijenkorfje kun je heel goed borduren voor een ornamentje, ik houd daar wel van, een beetje humor. Je vindt hier alle informatie over deze serie, inclusief een lay-out om de patroontjes op 1 lap te borduren:

http://plumstreetsamplers.typepad.com/plum_street_samplers/2018/02/flash-release.html

Woolemina € 13,50

Doves & Honeybees € 13,50