Niki heeft een aantal patronen uitgebracht, die wat specifieker zijn. Niet iedereen houdt van Engelse teksten/woorden op haar borduurwerkje, maar met een beetje creativiteit kun je de tekst vaak wel aanpassen. Zoals altijd zijn haar patroontjes makkelijk te borduren, alleen kruissteekjes en misschien een stiksteekje hier en daar. En door het gebruik van overlopende garens ziet het er altijd vrolijk uit.

Hiernaast eerst twee patroontjes in een nieuwe seizoensserie. Seasonal Celebrations Spring is al wat langer uit, Summer is net nieuw. Zelf vind ik die vlaggetjes heel leuk, altijd weer jammer dat onze woorden net een letter minder hebben. Maar je kunt ook een vlaggetje weglaten en ze wat meer verspreiden over het lijntje.

CCN_Seasonal Celebrations Spring   CCN_Seasonal Celebrations Summer

Seasonal Celebrations Spring € 9,25                   Seasonal Celebrations Summer € 9,25

Vervolgens hebben we een patroontje voor de Amerika-liefhebbers, een leuke herinnering aan een vakantie in de VS. Je zou de tekst onderin het patroontje ook kunnen vervangen door de datum dat je in de VS was. Het trouwpatroontje is makkelijker aan te passen, de tekst kun je vervangen door de namen/initialen van het bruidspaar. In dit geval kun je ook vrij makkelijk de kleurtjes van bijv. de bloemetjes aanpassen aan de kleuren die het bruidspaar heeft gebruikt.

CCN_America   CCN_To Have and to Hold

America € 9,25                                                      To Have and to Hold € 9,25

Tot slot een aantal patroontjes van onze Classic Collection kerstornamentjesclub. Ik vergeet wel eens om die ook aan jullie te laten zien. De patroontjes kosten € 6,95 per stuk en zijn makkelijk in 2-3 avonden te borduren.

CCN_Snow LoveCCN_Fa La LaCCN_Christmas Birdhouse

Snow Love                                   Fa La La                                    Christmas Birdhouse

CCN_Merry MerryCCN_Christmas CookiesCCN_Dear Santa

Merry Merry                               Christmas Cookies                        Dear Santa