Na het model van gisteren op onze facebookpagina, volgen hier de nieuwe patroontjes van Tralala die we in de  winkel hebben. De soms wat dromerige sfeer van de Tralala patroontjes komen helemaal tot hun recht als het om haar kerstpatroontjes gaat. Van een hertje dat in een feeachtig bos op zoek is naar wat eten tot het vrouwtje dat de vogeltjes in de tuin voedert, je kunt je er gewoon een sprookje bij voorstellen. Voor mijn gevoel lenen de patroontjes zich heel goed voor kinderkamers, je kunt er leuke verhaaltjes bij vertellen en de sfeer past zeker bij kinderen.

Tralala_histoire-bergere-hiver

Histoire Bergère Hiver € 11,50

Tralala_je-suis-au-jardin-hiver

Je suis au Jardin Hiver € 11,50

Tralala_tableautin-hiver

Tableautin Hiver € 11,50

Corinne gebruikt in haar patronen vaak Frans handgeverfd garen, dat zetten we zo voor je om naar Sampler Threads of Weeks Dye Works. Dan krijg je toch dat prachtige overlopende effect. Bij het hertje zie je dat heel duidelijk en ook in de jurk van het tuinvrouwtje.

Tot slot nog een patroontje dat we nieuw in de winkel hebben, Coeur de Brodeuse. Ik vind het hartje op zich al prachtig, maar je krijgt er ook nog twee speldenkussentjes bij. Het langwerpige speldenkussentje kun je ook afwerken als een naaldenrolletje. Je kunt van het speldenkussentje met de drie klosjes en twee vogeltjes ook een naaldenboekje maken. Dan heb je alle handwerkaccessoires wel zo’n beetje bij elkaar.

Coeur-de-brodeuse-web

Coeur de Brodeuse € 11,50