Na alle kerstpatronen die we van Tralala hadden binnen gekregen, hebben we nu een aantal voorjaar/zomerpatronen in de winkel. Na het borduren van Spring Delivery ben ik nog helemaal in de ban van konijntjes en hazen. En dit patroontje was natuurlijk helemaal een schot in de roos. Of is dat een beetje een ongelukkige uitdrukking bij deze konijntjes? Ze zien er zo lief uit en die afwerking met dat lint om de kussentjes zorgt voor wel heel speciale borduurtjes. Het patroontje met de twee konijntjes zou je ook kunnen gebruiken voor een huwelijk. Namen en datum eronder en klaar.

TRL1

1 2 3 Lapins  11,50

Voor de bijenliefhebbers onder ons, dit patroontje van Violetta, mooie, zachte kleurtjes op zandkleurig linnen geven dit patroon een heel vriendelijke uitstraling. Je zou de bijenkorf ook apart kunnen borduren als schaarhangertje.

TRL3

Violetta € 11,50

Met de kerstdagen heb je de winterversie van dit patroontje al gezien, maar nu is er ook een voorjaarsuitgave. En oh, wat is dat hertje lief! Met de bloemetjes erbij en een vogelhuisje en mandje heb je alle ingrediënten voor een vrolijk voorjaarsborduurtje. En ook al is de zomer dan net begonnen, dit kun je volgens mij altijd wel borduren.

TRL2

Tableautin d’été € 11,50

En mocht je het vergeten zijn, dit is de winterversie. Zelf ben ik nogal weg van de paddestoelen en het hulstboompje :-).

TRL4

Tableautin d’hiver € 11,50