================================================================================

Wil je nog graag een patroon hebben om op te halen tijdens de Handwerk Beurs in Zwolle, laat het mij dan voor as. maandag 5 februari 12.00 uur weten! Dan doen we nog een extra bestelling bij onze distributeur in de VS.

================================================================================

Twee keer per jaar kijk ik altijd met extra interesse uit naar een aantal nieuwe ontwerpen en dat is als The Prairie Schooler haar nieuwste ontwerpen bekend maakt. Elk jaar is dat in februari en in juli. En vaak is het zo, dat wij eerst al in Nashville zijn geweest voor we de nieuwste ontwerpen kunnen bekijken. Maar dit jaar is Pamela er vroeg bij en zijn dit de nieuwe patronen.

     
August                                                                                                   3 Billy Goats Gruff
 
  
Bunnies                                                                                                January
 
Mijn favoriet is denk ik het January patroon, die kindertjes op de slee, daar word ik echt vrolijk van. Maar de konijntjes scoren ook hoog, echt nostalgisch. De patronen kost € 10,50 per stuk en als je mij voor maandag 12.00 uur laat weten of je er eentje van wilt hebben, dan doe ik mijn best om ze nog met de bestelling van dit weekend mee te laten komen.
 
En vergeet niet om op de website van The Prairie Schooler te kijken voor een nieuw gratis patroontje, een tulpje deze keer, hoe toepasselijk voor ons.