Zo in de weken na Nashville lijkt het wel alsof er even minder nieuwe patronen uitkomen. Iedereen is aan het bijkomen van de beurs, alle bestellingen die nog nageleverd moeten worden, gaan de deur uit en de ontwerpsters komen even op adem en gaan dan weer verder met hun nieuwe ontwerpen. Gelukkig hebben we nieuwe patronen van The Drawn Thread, ze zijn onderweg naar ons, dus we kunnen we niet à la minuut versturen, maar oh, wat zijn ze weer mooi.

Love Letters is eigenlijk overal geschikt voor. Door de roze kleuren lijkt het vooral op een Valentijnsmerklap, maar dat hoeft natuurlijk niet. De kleuren zouden heel goed in mijn interieur staan, ik houd wel van dat roze. Doordat er niet heel veel kleuren in gebruikt zijn, kun je ze ook makkelijk aanpassen naar je eigen smaak. Bij het patroon zit ook het hartje en het knoopje dat je nodig hebt. Uiteraard heeft Cynthia weer de nodige speciale steken verwerkt in het borduurdwerk, die worden in het patroon heel goed uitgelegd.

dt_loveletters_new

Love Letters € 13,95

Voor iedereen die haar naalden wel eens kwijt is, is Treasured Tools een oplossing. Borduur het uitgebreide naaldenboekje voor al je naalden en dan gelijk het schaarhoudertje erbij. En hoewel het niet op de foto staat, kun je volgens mij makkeljik een klein motiefje borduren en dat als schaarhangertje gebruiken. Dan is je setje helemaal compleet. Wat ik heel handig vind, is dat Cynthia gelijk een oplossing heeft gevonden voor het uit elkaar houden van de naalden. Door ze op het juiste stukje vilt te steken, weet je het precies.

dt_tools_new

dt_tools_back1_big

Treasured Tools € 13,95

En dan voor alle liefhebbers van natuur en toch ook een beetje van schaapjes, is er The Pastoral. Zoals Cynthia zelf zegt, een eerbetoon aan moeder natuur en al haar beste elementen. Het patroon geeft je de instructies voor het borduren en in elkaar zetten van het garentasje en het schaarhangertje. Ben je niet zo van het in elkaar zetten van borduurwerkjes, dan kun je ook het geheel als een merklap borduren.

dt_pastoramontage_new

dt_pastoralsampler_new

The Pastoral patroon € 16,50