Het is even geleden dat we nieuwe patronen van Sara hebben binnen gekregen maar nu hebben we er weer twee. Primavera en Provenza (voorjaar in de Provence) is ideaal voor iedereen die regelmatig van de prachtige lavendelvelden in de Provence geniet. Of je dat nu echt ter plekke kan doen, of gewoon geniet van een mooie foto, die lavendelvelden zijn echt iets bijzonders. Ik heb er lang geleden een keer zelf van kunnen genieten en die eindeloze rijen lavendel vond ik heel bijzonder.

provenza

Primavera en Provenza € 23,00

Houd je meer van Toscane, dan kun je je met dit patroon vermaken. Nog langer geleden heb ik een keer een fietsvakantie in Toscane gedaan en die prachtige bomen langs de kant van de weg, kan ik me nog steeds zo voor de geest halen. Net als de zweetdruppels die elke bergbeklimming kostte ;-).

toscane

Estate en Toscane € 23,00

Voor de liefhebbers van de zon, zee en zand hebben we Summer, een patroon met allemaal kleinere zomermotiefjes die je zowel bij elkaar als apart heel goed kunt gebruiken voor van alles en nog wat. De huisjes vind ik zelf het leukste, maar dat komt denk ik omdat ik niet zo van het zand ben. Borduur een zomers kaartje, schaarhangertje of boekenlegger met dit patroon.

summer

Summer € 21,00

Waar ik helemaal weg van ben zijn deze geborduurde labeltjes. Sara heeft ze aangepast voor borduren, breien, haken en quilten. Met de bijbehorende motiefjes uiteraard. De afwerking vind ik geweldig, je borduurt zo’n labeltje eerst over 2 draadjes (of op wat grovere stof) en dan nog een keer over 1 om als echt labeltje aan je tas te hangen. Dan heb je toch met recht een prachtige borduurtas. Of quilttas, of breitas, of haaktas. Voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is.

tags

Tags € 16,00

Tot slot hebben we dit geweldige patroon weer in de winkel. Als ik ooit nog eens veel tijd heb, dan ga ik ‘m beslist borduren. Wat een gezelligheid spreekt er uit dit patroon. En ik zie me wel in zo’n Italiaans dorpje borduren. Geen enkel probleemJ. Bij het patroon ontvang je ook een prachtig, handgeverfd knoopje.

party

Stitching and Quilting Party € 26,00

Mocht je nog een ander patroon van Sara Guermani willen hebben, laat het ons dan snel weten. Volgende week kunnen we nog bestellen, daarna gaat Sara tot 1 september op vakantie!