We hebben weer een doos vol met nieuwe patronen van Madame Chantilly ontvangen. En er zit zoveel moois in. Om maar te beginnen met de seizoenserie die Rossana in Nashville heeft uitgebracht. Voor elk seizoen kun je een alfabet met bloemen borduren, een huisje met een bloemenstruik ernaast, een speldenkussentje van de bloemen én nog een schaarhangertje van het vogeltje. Wat wil een mens nog meer.

Ze heeft voor de volgende bloemen gekozen: narcissen voor de lente, lavendel voor de zomer, chrysanten voor de herfst en sneeuwklokjes voor de winter. Het zal je niet verbazen dat ik weg ben van de huisjes. Het huisje apart borduren lijkt me ook een heel geschikte optie voor een schaarhangertje.

Season Sampler - SpringSeason Sampler - Summer

 

 

 

 

 

Seasonal Samplers – Spring € 13,50                          Seasonal Samplers – Summer € 13,50

Season Sampler - AutumnSeason Sampler - Winter

 

 

 

 

 

Seasonal Samplers – Autumn € 13,50                        Seasonal Samplers – Winter € 13,50

Vervolgens hebben we twee geweldige schapenpatroontjes toegevoegd. Wij waren helemaal weg van Fast Food en die kun je inmiddels in de winkel bewonderen. Ik zie het al helemaal voor me, zo’n groep schaapjes die langs de McDrive gaan en vragen of ze even een McFlower ontbijtje mogen hebben. De andere 3 schaapjes hebben het beter voor elkaar, die worden met ontbijt en al naar hun bestemming gebracht. Echt patronen waar je vrolijk van wordt.

Fast FoodSpring Delivery

 

 

 

 

 

Fast Food € 13,50                                                      Spring Delivery € 11,50

Voor iedere katteneigenaar is het Cats in the Rain patroon volgens mij heel herkenbaar. Als katten ergens een hekel aan hebben is het wel nat worden. En ik kan ze geen ongelijk geven, het is ook niet mijn favoriete omstandigheid. Gelukkig kan je baasje dan een grote paraplue uitklappen zodat alle katten uit de buurt eronder kunnen schuilen.

Een heel andere stijl is Spring Guirlande met een vogelnestje en allemaal verschillende bloemetjes. Als je het ziet, krijg je helemaal zin om naar buiten te gaan en in de tuin te gaan werken. Of in de tuin te gaan zitten met een kopje koffie.

Cats In The Rain Spring Garland

 

 

 

 

 

Cats in the Rain € 11,50                                           Spring Guirlande € 13,50

En dan een ouder patroon dat ik blijkbaar helemaal gemist heb, maar oh zo leuk vind. Ik zou de diertjes denk ik apart borduren en dan onder elkaar aan een lintje hangen. Echt heel geschikt voor allerlei gelegenheden.

Spring Animals

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spring Animals € 13,50

En als laatse deze allerliefste muis die vanuit een theekopje de wereld voorziet van kleding. Geïnspireerd op de muis van Beatrix Potter is dit echt een schatje.

 

 

 

 

 

 

Il Sarto di Clouchester € 11,50