Van Crocette a Gogo hebben we heel leuke Paaspatroontjes binnen gekregen. Wij zijn helemaal weg van Little Hen en Little Bunny. Twee schattige patroontjes die je nog voor Pasen af kunt borduren. Maak er zo’n leuk kussentje van en zet die tussen de Paaseitjes.

 

 

 

 

 

 

 

Little Hen € 10,75

 

 

 

 

 

 

Little Bunny € 10,75

Deze patroontjes zijn heel geschikt voor ons nieuwe linnen proefpakketje. Coby borduurt Little Bunny op het Touch of Peach linnen en hij ziet er geweldig leuk uit.

 

 

 

 

 

 

 

Voor nog meer voorjaars- en Paaspret kun je Easter on the Farm borduren. Ook hier heb je weer allerlei mogelijkheden: borduur het hele patroon op 1 lap, of borduur delen uit het patroon voor kussentjes, pindrums, schaarhangertjes, kaartjes, mogelijkheden genoeg.

 

 

 

 

 

 

 

Easter on the Farm € 13,95

Voor iedereen die eigenlijk nog in winterstemming is hebben we Winter in the City. Deze patronen van Crocette a Gogo zijn zo leuk. Het onderste deel kun je ook heel goed apart borduren of als pindrum afwerken. Of borduur de huisjes voor een koekjespot. Of 1 huisje als schaarhangertje. Als je nu begint, weet je zeker dat je het patroon op tijd af kunt hebben voor de volgend winter.

 

 

 

 

 

 

 

Winter in the City € 16,25