Bij Linda is het altijd goed toeven, uiteraard vanwege alle mooie modellen en de sfeervolle uitstraling, maar zeker ook vanwege de verwennerij die ze voor iedereen heeft klaarstaan. Dit jaar was het gezouten caramelpopcorn, heerlijk. Daarnaast vind ik het heel inspirerend om te zien hoe Linda haar borduurwerkjes heeft afgewerkt. Home Safe to Me is wat mij betreft de grote winnaar. De spreuk alleen al is voldoende reden om deze op mijn te borduren lijstje te zetten ( “When the land meets the sea, return home safe to me”). De vlag kun je makkelijk veranderen naar de Nederlandse vlag (wat toch handig he, dat wij alleen maar 3 kleuren en strepen hebben) en je kunt ‘m ook weglaten.

17-1168

Home Safe to Me patroon € 13,50 

In het kader van cadeautjes voor een nieuwe woning, doet Garden House het ook goed. Linda heeft het rondom een houten blok gespannen waar je scharen in kunt zetten. Mocht je dat nou niet hebben, dan kun je ook een glazen pot nemen en die vullen met koekjes. Borduur het patroon op band en je hoeft het alleen aan het begin en uiteinde nog af te werken. De pot met koekjes kun je natuurlijk ook gewoon voor je eigen vensterbank borduren ;-).

17-1167

Garden House € 13,50 

Tot slot hebben we nog het aardbeienalfabet merklapje. Dergelijke kleine merklapjes zijn helemaal naar mijn smaak. Kies je favorieten kleuren en ga beginnen. Het grappige kussentje zit ook bij het patroon en Linda beschrijft heel duidelijk hoe je het in elkaar moet zetten. Dat ga ik denk ik deze zomer maar eens uit proberen.

17-1169

Strawberry Alphabet Sampler € 13,50