Onlangs kwam ik de patroontjes van deze, voor ons, nieuwe ontwerpster tegen. En Stitches by Ethel heeft patroontjes die ik echt geweldig vind. Met muizen, poezen en vogels. Tja, dan ben ik al snel tevreden. De patroontjes zijn heerlijk om als een tussendoortje te borduren. Een weekendproject, een vakantieproject of een “kan ik dit in 2 dagen borduren” project.

Het eerste patroontje, Day at the Sea Shore is een leuke herinnering aan je vakantie aan zee. Ik zou het afwerken als een pindrummetje.

 

 

 

 

 

 

 

Day at the Sea Shore € 9,50

Het andere patroontje staat al op mijn lijst van Project 53 – 53 projectjes, ik vind dit echt zo geweldig leuk. Vooral die muis die de kraai even komt vertellen dat het ZIJN pompoen is en dat hij wel wil delen, maar dat niet de hele pompoen voor de kraai is. Nou ja, dat is wat ik denk dat ze bespreken :-).

 

 

 

 

 

 

 

Candy Corn & Pumpkin € 9,50

Tot slot het patroontje dat we volgende week weer binnen krijgen, het was zo populair. Een rode poes en een muis, alsof het patroontje voor mij was ontworpen. Het zal je niet verbazen dat Poekie het een goed idee vindt als ik dit ga borduren.

 

 

 

 

 

 

 

Christmas Wishes  € 9,50