Vinniey van Cottage Garden Samplings heeft het weer gedaan, een fantastische nieuwe serie bedacht voor 2024! Deze keer staan huizen centraal in de patronen. Je snapt wel, dat ik helemaal fan ben.

Het eerste deel is al bekend, een geweldig huis voor de kerstman. In het overzicht kun je een idee krijgen van welk thema de huizen elke maand krijgen. Het belooft weer een prachtig project te worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kunt je nu inschrijven voor deze patronen. Zoals je van ons gewend bent, heb je de keuze uit een aantal opties:

 

 1. Alleen de patronen – de patronen kosten € 11,75 per stuk
 2. De patronen met het garen – we sturen per patroon alleen de nieuwe kleuren op, zo ontvang je geen dubbele strengen DMC. de prijs voor de garens verschilt per maand. Het bedrag hangt ook af van de stof die je gebruikt. Zoals gezegd sturen we alleen nieuwe kleuren DMC mee en het handgeverfde garen volgens de aanwijzingen van Cottage Garden Samplings.
 3. De patronen, het garen en het linnen – je wilt alle patronen op 1 lap borduren. Afhankelijk van je keuze van je linnen heb je het volgende nodig:
  • 11 draads – je hebt 85 x 140cm stof nodig € 45,90
  • 12,6 draads – je hebt 80 x 140cm stof nodig € 43,20
  • 14 draads – je hebt 100 x 70cm nodig € 27,00
  • 16 draads – je hebt 100 x 70cm nodig € 27,00
 4. De patronen, het garen en het linnen – je wilt alle patronen apart borduren. Afhankelijk van je keuze van je linnen heb je het volgende nodig:
  • 11 draads – je hebt 3 stroken van 35cm nodig, elke strook is voor 4 patronen (je hebt ongeveer 6cm rondom voor de afwerking) € 56,70
  • 12,6 draads – je hebt 3 stroken van 35cm nodig, elke strook is voor 4 patronen € 56,70
  • 14 draads – je hebt 3 stroken van 35cm nodig, elke strook is voor 4 patronen € 56,70
  • 16 draads – je hebt 3 stroken van 35cm nodig, elke strook is voor 4 patronen € 56,70

 

We raden voor deze club de kleur 705 (parelgrijs) stof aan die we beschikbaar hebben in alle gewenste linnens.

 

 

 

 

De stof krijg je bij je patroon in januari in 1x opgestuurd, dan heb je stof van hetzelfde verfbad. Het garen sturen we met elk patroon mee.

Geef je op voor 1 december, dan kunnen we je patroon alvast mee laten komen met onze laatste bestelling in de VS van 2023. Houd er rekening mee dat we de stof moeten bestellen, net als het handgeverfde garen. We gaan er vanuit dat we in de tweede helft van januari beginnen met deze serie en dan elke maand een pakketje naar je opsturen.

Stuur een mail naar de winkel (info@dehandwerkboetiek.nl) als je mee wilt doen met deze leuke club. Geef duidelijk aan voor welke optie je kiest en als je stof erbij wilt hebben, welke stof je graag wilt hebben. Als je liever op evenweave of aida borduurt, neem dan contact met ons op.

 

Ik kan niet wachten om te zien hoe deel 2 eruit gaat zien, jij ook?

 

PS: houd er rekening mee dat dit een project voor een heel jaar is. Als je je opgeeft, gaan we er ook vanuit dat je een jaar meedoet.