Je hebt er al over kunnen lezen in ons laatste nieuwsmagazine, er komt een nieuwe maandelijkse serie van Country Cottage Needleworks. Ik ben er echt van onder de indruk, wat een leuk merklapje voor januari. Er komt een merklapje voor elke maand en je borduurt ze met de handgeverfde garens van  Classic Colorworks.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor het borduren heb ik iets anders bedacht dan de stof die gebruikt is. Je kunt de lapjes namelijk ook borduren op 11-draads band. Dan kun je ze heel eenvoudig afwerken, kan zelfs helemaal met de hand en met onze houten hangers, kun je elke maand een ander lapje ophangen. Geen gedoe (en kosten) met inlijsten) en toch elke maand een borduurwerkje aan de muur.

 

 

 

 

 

 

 

Uiteraard kun je ook voor de originele stof gaan, die hebben we ook in huis. Het is niet de bedoeling om alle merklapjes op een grote lap te borduren, dat zou in theorie wel kunnen, maar dan wordt het wel een heel grote lap J.

Zoals je van ons gewend bent, kun je uit een aantal opties kiezen. Je stelt als het ware zelf je menu samen.

Aan het begin van elke 3 maanden ontvang je een rekening voor het komende kwartaal. De stof en garens ontvang je bij je eerste zending.

A – de patroontjes: 31 euro per 3 maanden

B – 6 meter 11 draads linnen band en houten hangers: bij eerste levering 66 euro

C – 1 meter 11 of 12,6dr stof (graag aangeven): 48 euro bij eerste levering

D – 27 x Classic Colorworks voor alle patroontjes: 67,50 bij eerste levering

Het lijkt me superleuk om weer zo’n gezellige club te beginnen. Ga jij ook meedoen? Stuur me dan even een mailtje (info@dehandwerkboetiek.nl) met welke opties je wilt hebben en we voegen je toe aan de lijst. We verwachten de eerste mailing in december te versturen.