Ik weet niet wat het is met de Franse patronen, maar het lijkt wel alsof de ontwerpsters steeds mooiere patronen uitbrengen. Zelf ben ik weg van de C’est …. serie van Tralala. Die vogeltjes, dat vogelkooitje, de kleuren, ik vind het om te smullen. En gelukkig zijn nu ook de laatste twee patronen in de serie uitgebracht. Daarnaast een geweldig patroon met een prachtig huis, een alfabet en konijntjes, wat wil een mens nog meer. En om het helemaal af te maken, heeft Corinne samen met Marie Suarez een boek uitgebracht, waarin je haar patronen zowel kunt borduren als in vilt en patchwork kunt uitvoeren.

TLLcestautomne TLLcesthiver

C’est le Automne € 11,50                                    C’est l’hiver € 11,50

En mocht je vergeten zijn hoe de andere twee seizoenen eruit zien, die zie je hieronder.

TLLcestete   TLLcestprintemps

C’est l’été € 11,50                                    C’est le printemps € 11,50

TLLsamplerno1  TLLbouquet

Sampler no. 1 € 11,50                              Bouquet Champêtre € 11,50

En dan hieronder de voorkant van het boek, let goed op, we hebben het boek nog niet in de winkel, maar als je het alvast wilt bestellen, dan kan dat natuurlijk.

TLLboek

De patronen zijn inmiddels ingepakt voor de beurs in Zwolle, dus die kun je daar zeker bewonderen, net als een model van C’est l’été. Wil je dat we iets achteruit leggen, dan kan dat natuurlijk, laat het maar weten. Wij gaan snel verder met het inpakken van de auto, aanhanger en nog een auto. Morgen gaan we de stand opbouwen en ervoor zorgen dat het er weer gezellig uitziet. Wij kijken er alweer naar uit om jullie daar te ontmoeten.