De doos met patronen is gearriveerd en dus zijn de  eerste pakketjes van Santa’s Village en de schaapjes gepost. In de brief die bij het pakketje zit, vind je alle informatie over hoe je het beste kunt borduren, hoe het garen te gebruiken en ook hoe de rekening is opgebouwd. We wensen iedereen heel veel plezier met deze projecten toe.

Het is al even geleden sinds we nieuwe patronen van Renato hebben binnengekregen, maar dat is nu goedgemaakt met een hele stapel patronen. En het is weer een geweldige collectie, de stijl van Renato spreekt mij altijd aan, hij gebruikt weinig kleuren (vaak maar 1) en zijn patronen kun je op allerlei manieren afwerken. Om alvast in de stemming te komen, zie je vandaag de eerste helft van de patronen en morgen de rest. Mocht je een patroon graag willen hebben, mail dan alvast maar, dan weet je zeker dat je niet op de volgende bestelling hoeft te wachten. En natuurlijk kunnen we ook deze patronen voor je meenemen naar Zwolle.

renato-parolin-angelo-custode   renato-parolin-nel-silenzio

Angelo Custode € 12,50                                                             Nel Silenzio € 10,50

emozioni-renato-parolin

Emozione € 11,50

espressioni-renato-parolin

Espressioni € 11,50

Aspettando

Aspettando € 11,00

renato-parolin-sotto-la-neve

Sotto la neve € 11,50

Cartoline-Nel-regno-silenziosoW

Caroline Nel Regno Silenzioso € 6,50

renato-parolin-natale-2012

Natale € 12,50

Welk patroon is jouw favoriet? Ik ga voor Emozioni en Espressioni, de prachtige bloemen doen me denken aan het voorjaar, echt om vrolijk van te worden.