Jeannette had ons al een voorproefje gegeven van een nieuw patroon en dat hebben we nu in de winkel. De schattige vintage kussentjes zijn een lust voor het oog. En een geweldige manier om je collectie knoopjes, bandjes en kantjes aan te spreken. De kussentjes zijn geborduurd in een zwart/grijze combinatie, maar in mijn hoofd schreeuwen deze kussentjes om ROOD. Rood overlopend garen, ivoorkleurig kant, rode bandjes, rode knoopjes, enfin je snapt het denk ik wel ;-).

JDD

Numero Vintage Pillows € 16,95

Daarnaast is Jeannette begonne met een nieuwe alfabetserie die A Most Suitable Name heet. Elk patroontje heeft een figuurtje als onderwerp en je begrijpt. Alphabet Annie staat hoog op mijn lijstje van borduurwerkjes die ik moet beginnen. Het is heel wat anders dan wat we gewend zijn van Jeannette, maar ik vind de patroontjes erg lief. Het zijn snelle borduurtjes die je zowel kunt inlijsten als een mooi kussentje van kunt maken.

Tot slot ook nog een seizoenstoevoeging aan de Mini Stitches serie, deze keer met pompoenen. Deze serie is geweldig als je een aantal nieuwe steken wilt leren. Elk patroontje heeft diverse steken en door het gebruik van overlopend garen krijg je een prachtig effect. Ik heb nog een paar andere patroontjes uit deze serie eronder gezet, dan krijg je een idee van wat er is.

JDD2   

Alphabet Annie € 11,50                Nimble Netty € 11,50

JDD3   

Prim Penny € 11,50                                 Mini Pumpkin Stitches € 15,95 (inc. Gloriana overlopend zijden garen)

          

Mini Acorn Stitches € 13,50            Mini Silver Needle Stitches € 14,75

(allebei inc. Gloriana overlopend zijden garen)