Als je graag wilt dat we iets voor je meenemen naar Zwolle, laat het ons dan voor aanstaande maandag weten!!! Vooral voor de garens is dit handig, we hebben een selectie van voornamelijk zijden garens mee, als je graag katoenen verlopende garens van bijv. Sampler Threads, Weeks Dye Works of Crescent Colours wilt hebben, laat het ons dan even weten. Ook voor kleine lapjes stof (35 x 50 cm of 50 x 70 cm) is het handig om dit door te geven.

===============================================================================

Hoewel we hier bijzonder zacht winterweer hebben, blijft het leuk om alle winterpatronen te zien. En zo af en toe zit er dan ook nog een verdwaald kerstpatroon bij ;-). Deze keer hebben we weer een grote enveloppe van Jardin Privé binnengekregen. Met een aantal “oude” bekenden en deze nieuwe patronen. De kerstboom zie ik al helemaal voor me in Threadworx garen, ik denk dat zij mijn favoriete kerstkleuren hebben. Het hartje is heel toepasselijk voor deze maand, en natuurlijk kun je zelf voor twee andere kleuren kiezen. En als je graag richting het voorjaar wilt, dan is Les Beaux Jours echt een patroon om in de stemming te komen.

samplerhiver    beaux

Sampler Hiver € 9,25                   Les Beaux Jours  9,25

sapin   coeur

Sapin Holly & Ilex € 4,50                              Coeur Myst & Jura € 4,50

Van Jardin Privé kun je in Zwolle ook weer de nodige modellen zien. Onder anderen kun je Spirale zien, het bordurende vrouwtje en deze Quaker dame gaat ook mee net als  een van mijn favoriete patronen:

quaker       douceur

My Lady’s Quaker € 9,25                     Douceur de vivre € 9,25

Verder hebben we ook weer nieuwe voorraad van de seizoenspatchwork patroontjes:

patchwork-printemps  -nouveaute-patchwork-ete    

Patchwork Printemps € 9,25                   Patchwork Eté € 9,25

patchwork-hiver (1)  patchwork-hiver

Patchwork Automne € 9,25               Patchwork Hiver € 9,25