Moeder en dochter zijn druk bezig geweest en we hebben weer de nodige nieuwe patronen in de winkel. Van Country Cottage Needleworks hebben we een nieuwe “stad” in de collectie: Londen. Een Afternoon in London (€ 9,25) heeft alles wat die stad zo mooi maakt. Het is een leuke herinnering om te borduren aan een bezoekje aan deze stad of voor iemand die helemaal weg is van Engeland. Je kunt ‘m ook borduren op band en dan als omslag voor een fotoalbum gebruiken. Mocht je Parijs gemist hebben, die is ook heel erg leuk.

London

Parijs

Verder hebben we de adventskalender binnen, die ziet er toch wel heel leuk uit. De aparte motiefjes kun je ook prima gebruiken voor kaartjes of kleine ornamentjes. Family Home heeft eigenlijk dezelfde opbouw als London en Paris en kun je ook heel goed gebruiken als omslag voor een foto-album. Je kunt de samenstelling van de familie aanpassen naar de gewenste situatie. En in plaats van de tekst onder het huis, kun je er ook de naam van de familie inzetten. Countdown to Christmas en Family Home kosten € 9,25 per stuk.

15-2153 15-2154

Tot slot hebben we van Little House Needleworks een heel lief herfstpatroontje ontvangen, Fall Squared (€ 6,95). Het zijn vier kleine “patroontjes” die je zoals hier in een vierkantje kunt borduren, maar ook naast of onder elkaar. Of maak er een kubusje van om op te hangen. Ik hoop dat Diane ook nog voor de andere jaargetijden en misschien zelfs wel voor kerst een dergelijk patroontje ontwerpt.

15-2225

Tot slot nog een oproep voor alle dames die zaterdag naar de Activiteitendag van Merkwaardig gaan, mocht je iets willen zien of zeker willen weten dat we het bij ons hebben, laat het ons dan weten. Dan kunnen we ervoor zorgen dat het voor je klaarligt.