Ik ben zo blij dat Kathy weer terug is met haar ontwerpen. En het lijkt wel alsof ik nog meer van haar patronen mooi vind dan voor haar uitstapje naar het maken van sieraden. Dat laatste doet ze overigens nog steeds, maar gelukkig heeft ze ook tijd om te ontwerpen.
Deze hartjes had ik al op haar blog gezien en nu hebben we ze ook in de winkel. Ik vind ze geweldig. Leuk om aan een sleutel van een kast te hangen, te gebruiken als speldenkussentje, te vullen met een beetje lavendel (wel in een apart katoenen zakje doen) en neer te leggen, of om toe te voegen aan mijn kleine collectie speldenkussentjes, die ik op een dienblaadje ten toon wil stellen. De kleuren kun je eenvoudig aanpassen als je dat wilt.

Kathy Barrick_Stitching Girls
Stitching Girls € 11,50

En dit kleine patroontje hebben we ook binnen. Ik vind het zo’n lieverdje. Echt iets om in een klein lijstje te doen voor een lieve vriendin of om er een klein kussentje van te maken. Nu ben ik de laatste tijd een beetje geobsedeerd met speldenkussentjes, dus ik zie al snel een kussentje voor me. Maar ook als voorkant van een naaldenboekje werkt het prima.

Kathy Barrick_Little Gift
Little Gift € 6,95