Het lijkt een beetje bijzonder, maar Yvette Stanton, een Australische schrijfter heeft een boek geschreven over Frisian Whitework, oftewel Fries witwerk. Yvette heeft al meerdere boeken over verschillende technieken geschreven en ik vind het geweldig dat ze nu Fries witwerk heeft uitgekozen. En ben heel blij dat met dit boek de eeuwenoude traditie van “ons” Fries witwerk bewaard blijft.
Het boek heeft 168 pagina’s, is uitgebracht in kleur en heeft ook nog 3 pagina’s met patronen. In het boek (wel in het Engels) lees je alles over de geschiedenis van het Friese witwerk en kun je genieten van veel foto’s met voorbeelden. Daarnaast heeft Yvette de steken en technieken van het Friese witwerk uitgelegd in duidelijke stap-voor-stap beschrijvingen.
We denken dat we het boek rond half juni binnen krijgen, dat hangt een beetje van de douane af. Je kunt het boek nu alvast bestellen voor de speciale prijs van 23,95 (na 25 mei wordt de prijs 25,95). Je vindt het boek op de Nieuw in de Winkel pagina.
En omdat we nu toch bij onze boekenleverancier gaan bestellen, kun je ook gelijk nog een of meerdere boeken van Yvette Stanton bestellen. Op onze Nieuw in de Winkel pagina hebben we ook andere boeken van Yvette staan. Houd er rekening mee dat we een beperkt aantal boeken bestellen dus als ze op zijn……….