De Handwerkbeurs is weer voorbij en wat hebben we weer veel gezellige klanten aan de stand gehad. We zijn nog druk bezig met het opnieuw bestellen van diverse patronen en materialen, die hopen we eind deze week of begin volgende week weer in huis te hebben. Ondertussen hebben we weer allerlei nieuwe patronen uit de VS binnen gekregen.

Hands on Designs

De Block Party serie gaat nog verder, ik ben daar zoooo blij mee. Het eerste patroontje van de nieuwe serie is Snow. Met vier sneeuwmannetjes en hun gevederde vriendjes. Het lapje vilt dat je bovenop bevestigt zit bij het patroontje. De speldjes kun je apart bestellen en kosten € 18,95 per setje.

Verder heeft Cathy een warm patroontje voor de winter gemaakt. Je borduurt de tekst op een ander kleurtje linnen, maar kunt het natuurlijk ook weglaten. Ik krijg echt beelden van een open haard, glaasje glühwein, de geur van dennenappels en lekker met een borduurwerkje op de bank.

HoD-BlockPartySnow   HoD-Winterthyme

Block Party Snow € 11,50                                        Winter Thyme € 11,50

 

Imaginating

We hebben twee patroontjes in de Let’s ….. serie weer in bestelling. De eerste is heel geschikt voor iedereen die dit jaar een goed voornemen heeft om te gaan hardlopen ;-). Of voor diegene die al jaren hard loopt. Echt leuk om als kadootje te geven. Het andere patroontje is een eerbetoon aan iedereen die les geeft. Borduur het patroon in de lievelingskleuren van de ontvanger of volg deze vrolijke regenboogkleuren.

IMA-letsrun   IMA-letshugateacher

Let’s run € 6,95                                                         Let’s hug a teacher  € 6,95

 

Ink Circles

Tracy is begonnen met een serie patronen waarin ze allerlei dingen verzamelt. Het wachten is natuurlijk op Arrangement of Needlework, maar die komt vast nog wel. En tot die tijd hebben we vooral ook patroontjes die leuk zijn om voor die belangrijke of lieve man in je leven te borduren. Ik vind het altijd lastig om iets voor mannen te vinden, maar deze patroontjes zijn heel geschikt. Natuurlijk kun je ze ook borduren voor dames, want een gereedsschapskist is niet alleen aan mannen voorbehouden in 2017.

lures cover   tools cover

Arranging for lures € 6,95                                       Arranging for tools € 6,95

London cover    IC-orchestra

Arranging for birdhouses € 6,95                             Arranging for orchestra € 6,95

 

Kit & Bixby

De laatste twee patroontjes in de seizoenenserie van Kit & Bixby zijn nu ook onderweg. Ik vind ze zo leuk. De ontwerpster heeft een beetje metallic gebruikt in de patroontjes en dat geeft net even dat extra speciale effect.

K&B-Springfur   K&B-summerfur

Spring Fur € 10,50                                                    Summer Fur € 10,50

K&B-autumnfur           K&B-winterfur

Autumn Fur € 10,50                                                Winter Fur € 10,50

 

Heartstring Samplery

Van Beth hebben we het derde deel van haar vogeltjescollectie binnengekregen. Het zijn leuke patroontjes om te borduren voor een vogelliefhebber. Vooral die twee Rosefinch vogeltjes vind ik heel lief. Deel 1 en 2 zijn ook nog steeds verkrijgbaar.

HS-Birdscollection3

The Bird Collection III € 13,50

HSbirdscoll1   16-1839

The Bird Collection I € 13,50     The Bird Collection II € 13,50