Je hebt het misschien al gezien op de website, maar de pagina met voorproefjes van de Needlework Expo is online. Dit jaar gaat de beurs in Nashville niet door vanwege …. je snap ‘m al Corona. Gelukkig heeft Janis van Noteworthy Needle gezorgd voor een online alternatief, de Needlework Expo. Deze online beurs wordt van 6-8 maart gehouden. En inmiddels hebben al heel veel ontwerpsters laten zien wat we allemaal kunnen verwachten.

Op onze Needlework Expo 2021 pagina voegen we steeds nieuwe patronen toe als we daar bericht van krijgen. Houd deze pagina dus de komende tijd in de gaten en check regelmatig of er iets op staat dat je wilt bestellen. Anders dan andere jaren, als ik de patronen, stoffen en garens meeneem uit Nashville, worden deze patronen etc. opgestuurd door de ontwerpster. Dat houdt in dat ik niet kan zeggen wanneer het binnen komt.

Let dus op het volgende bij het bestellen:

  1. Bestel ALLEEN patronen etc. van de Needlework Expo en voeg geen andere artikelen toe.
  2. Je kunt meerdere bestellingen insturen, wij maken een map voor je aan en verzamelen daar alles in.
  3. Geef duidelijk op je bestelling aan of je een deellevering wilt hebben, alles in 1x wilt ontvangen of het op wil halen bij de winkel.
  4. Zorg ervoor dat ik je bestelling uiterlijk vrijdag 5 maart binnen heb, dan kan ik ‘m nog verwerken voor de beurs open gaat.

Ik verheug me echt op het beursweekend. Het zal heel anders zijn dan in Nashville, maar dat we nu toch de mogelijkheid krijgen om te praten met de ontwerpsters (videochatten) en toch kunnen genieten van al het moois dat zij voor ons in petto hebben, vind ik echt geweldig.