Ohhhhh, wat komen er weer prachtige reproductiemerklappen van The Scarlett House aan. Ik vind dat haar reproducties toch wel heel bijzonder zijn. Een Flosstuber heeft een rondleiding in haar huis gefilmd en dan weet je niet wat je ziet. Op het einde van dit bericht vind je de link om deze Flosstube aflevering te zien, dat is echt de moeite waard.

Maar eerst de Nashville patronen die eraan komen. Het is weer echt genieten. Allereerst Jane Cowey 1850 en Charlotte Frost 1846. Vooral de eerste vind ik heel bijzonder. Die symetrische opstelling van de merklap vind ik echt heel knap. Ze konden vroeger natuurlijk niet even op de computer wat uittekenen en het dan zo maken dat het allemaal klopt. Je ziet dus ook in de rechterbovenhoek dat die hoek wat afwijkt :-). De schaapjes van Charlotte Frost zijn heel vertederend, en wat een werk heeft ze gehad van dat huis met weiland.

 

 

 

 

 

 

 

Jane Cowey 1850 € 31,50                         Charlotte Frost 1846 € 31,50

 

Vervolgens nog een reproductiemerklap en een eigen ontwerp van Tanya. Ik houd erg van de kleuren van Mary Kemp, het motief van die vogel in het midden zou je ook heel goed apart kunnen borduren. Seeking Refuge heeft weer een kenmerkend Scarlett House huis en weer zo’n prachtige rand aan de onderkant.

 

 

 

 

 

 

 

Mary Kemp 1862 € 19,95                      Seeking Refuge € 21,50

Wil je liever iets kleiners borduren, dan heeft Tanya nog voldoende keuze. Gezien mijn voorliefde voor kerst begin ik daar maar mee. Be Merry and Bright is een voormalig patroon van een club en ik kan me er nu al op verheugen om het te borduren voor de kerst. En misschien dan een paar glimmende draadjes toevoegen? Bringing Home the Tree is ook zo’n leuk kussentje voor de kerst.

 

 

 

 

 

 

 

 

Be Merry and Bright € 13,50            Bringing Home the Tree € 13,50

 

En voor iedereen die misschien niet zo wild is van kerst of iedereen die zich wil houden aan de regel dat je altijd een rode merklap onder handen moet hebben, zijn er deze twee patroontjes. Ik moest erg lachen om de tekst bij Sweet Tomato, eerst de tomaat prijzen omdat ie zo mooi groeit en vervolgens ‘m bedreigen dat je ‘m binnenkort op gaat eten. Het rode merklapje vind ik echt heel leuk. Kies je favoriete rode garen uit en je kunt aan de slag.

 

 

 

 

 

 

 

Sweet Tomato € 13,50                           I See Red € 13,50

 

Bijna vergeten om de link naar het Flosstube filmpje hier te vermelden, ga er maar goed voor zitten, je weet niet wat je ziet: