Vanaf vandaag kun je regelmatig berichtjes verwachten met voorproefjes van patronen die op de Nashville beurs uitkomen. De beurs is het eerste weekend van maart (vrijdag 6 tot en met zondag 8 maart) en ik ga weer heeeeeel veel inkopen. Bij een groot aantal ontwerpsters kunnen we van tevoren onze bestelling al doorgeven en dat is heel fijn. Dan weten we namelijk zeker dat wat er besteld is, ook nog daadwerkelijk aanwezig is.

We trappen af met Teresa Kogut, zij heeft geen distributeur, dus de Nashville beurs is dé gelegenheid om haar patronen mee te nemen. En voor dit jaar heeft ze echt een geweldig aantal nieuwe patronen. Ik moet uiterlijk  maandag 24 februari mijn bestelling doorgeven, dus wil je iets van Teresa hebben, laat het mij dan voor die tijd weten.

Om te beginnen, brengt Teresa dit fantastische boek uit met maar het liefst 16 patronen. Ik ben er helemaal weg van. Het boek heeft een ringband zodat je het makkelijk neer kunt leggen als je eruit borduurt. En er staan zoveel leuke patronen in. Alleen al de twee patronen van de voorkant vind ik geweldig. Het Halloween patroontje met de heks en kat vind ik hilarisch en het konijntje eronder is ook weer heeeeeel aantrekkelijk. En jullie weten hoe ik over kerst denk, dus die sneeuwman en kerstman…….

 

 

 

 

 

 

 

Celebrate: boek met 16 patronen € 17,95

Vervolgens hebben we nog meer dierenpatronen, een schattig konijntje en een heel mooie vos. Heb je het huisje kunnen ontdekken dat helemaal achter de vos staat? Dat zijn van die details waar ik echt van kan genieten. Such a Fright is een leuk Halloween patroontje waar je iedereen de stuipen mee op het lijf kan jagen :-).

 

 

 

 

 

 

 

Bunny & Bee € 11,50              Fox and Friend € 11,50         Such a Fright € 11,50

Teresa heeft ook weer een engel toegevoegd aan haar borduurpatronen. Deze patronen zijn full coverage en echt een uitdaging. Maar dan heb je ook een originele Teresa Kogut aan de muur hangen.

 

 

 

 

 

 

 

In Command € 17,95

Teresa ontwerpt de leukste kerstpatronen, ze zijn echt weer anders. Ik ben weg van Belsnickles maar zou ze heel anders gaan borduren. De kerstmannen zelf zou ik apart borduren als ornamentjes en de woorden Merry Christmas als een woordkussentje. Ik heb ooit van Blackbird Designs een speldenkussentje geborduurd met alleen het woord Halloween erop en dit jaar wil ik een aantal kussentjes toevoegen aan de collectie.

De andere twee kerstmannen brengen echt weer die specifieke Teresa Kogut sfeer over. Vooral het kerstmannetje rechts met het rendiertje vind ik heel grappig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Belsnickles € 11,50                  Hope for the World € 11,50              Struttin’ € 11,50

Houd je meer van sneeuwmannen, dan zijn er deze twee patronen. De “penny” rand rondom Snow Penny vind ik geweldig, die zou je zo ergens anders ook voor gebruiken.

Snow Penny Magic of Christmas

 

 

 

 

 

 

 

Snow Penny € 11,50       Magic of Christmas € 11,50

 

En dan heeft Teresa voor het eerst een aantal merklappen ontworpen. Ik ben helemaal fan. Ze zien er geweldig uit en je kunt heel makkelijk delen van de patronen gebruiken voor kleinere projecten. De kleuren passen echt bij oude merklappen en de huizen die erop staan……….. (zucht). Het zijn geen reproductiemerklappen maar stralen wel dezelfde sfeer uit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Newcastle Bouquet € 17,95       Heaven & Nature € 19,00

 

 

 

 

 

 

 

 

Faith, Hope, Peace, Love € 17,95         Pet All the Dogs € 17,95

 

Ik kan niet wachten om de modellen in het echt te zien, als het lukt maak ik foto’s. Laat me voor maandag 24 februari weten wat je eventueel wilt hebben, dan kan ik het lijstje doorsturen naar Teresa.