De nieuwe patronen van Paulette zijn ook bekend en ik ben weer helemaal fan van de Roo Crew. Het zijn dan weliswaar geen katten, maar deze 3 kangaroes zijn zoooooo schattig. In januari is Paulette in Australië geweest en dat is de inspiratie geweest voor deze Roo Crew. En in het kader van hoe meer dieren hoe meer vreugd, wat te denken van Noah’s Christmas Ark VII. Die lama’s zijn echt geweldig. En het leuke is dat zowel de lama’s als de vogeltjes niet specifiek voor kerst zijn. Je kunt er dus ook een lief speldenkussentje van maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roo Crew € 11,50                  Noah’s Christmas Ark VII € 11,50

Vervolgens komt het voorjaar aan bod, ik ben weg van Spring has Sprung, wat een vrolijk patroontje. En de Sweetheart Hill is zo goed te gebruiken om een trouwdatum in te verwerken. Je kunt de tekst onder weglaten en daar bijv. plaats en datum toevoegen. Of initialen en datum. Of het gewoon weglaten omdat de rest ook zo mooi is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spring has Sprung € 11,50                     Sweetheart Hill € 13,50

 

Paulette heeft verder twee patronen met schaapjes, dat soort patronen doet het altijd goed. Ik ben blij dat er een nieuw patroon is voor een taartvormpje. Tip: de taartvormpjes kun je bij Dille & Kamille kopen. Dan moet je wel op 14 draads stof borduren ;-). En houd je meer van een schilderij aan de muur, dan kun je met A Shepherd’s Song wel vooruit. Prachtige rand en al die verschillende schaapjes, ik vind ze reuzeleuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shepherd’s Pie € 11,50               A Shepherd’s Song € 19,95

 

Tot slot is er nog het patroontje dat ze in samenwerking met Beth Twist van Heartstring Samplery heeft ontworpen. Het patroontje van Beth vind je hier. Paulette heeft voor een ander vogeltje gekozen en andere kleuren, maar wat passen de twee patroontjes goed bij elkaar. Echt een prachtig cadeau voor een goede vriend of vriendin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sewn in Friendship € 13,50