Oh Cathy, wat verwen je ons toch altijd met zulke mooie patronen. Ik vind het echt moeilijk om te kiezen wat mijn favoriet is. Ik denk dat ik uiteindelijk uitkom op Well Rounded. Wat een leuk idee en wat kun je je hier een jaarlang op uitleven. De kleuren zijn weer met de typische Cathy-zorg uitgekozen en ik ben er helemaal weg van. Bovendien, wat kun je die ronde patroontjes ook leuk voor kussentjes of schaarhangertjes gebruiken. Of bovenop een doosje.

 

 

 

 

 

 

 

Well Rounded (12 patronen) € 24,95

Je kunt nu ook het patroon kopen van de workshop die Cathy in 2018 bij ons heeft gegeven. Ik blijf het heel erg leuk vinden en ben er supertrots op dat mijn moeder het destijds heeft geborduurd en in elkaar heeft gezet. En als je van het in elkaar zetten houdt, dan is My Stitcher’s Heart ook iets voor je. Ik geloof dat ik er voor zou gaan om er een mooie passepartout om heen te doen en de accessoires gewoon lekker voor mezelf te borduren.

 

 

 

 

 

 

 

 

Stitch in the Garden € 13,50                                       My Stitcher’s Heart

En dan begint Cathy ook nog een serie met kerstornamentjes. Het leuke van de serie is, dat het 8 patroontjes zijn en verdeeld over die 8 patroontjes vind je het 9e patroontje van, je raadt het al, de Secret Santa. Wil je de patroontjes automatisch toegegestuurd krijgen, laat het me dan weten, dan zet ik je op de lijst.

 

 

 

 

 

 

 

The Santa Key € 6,95                                  Holly St. Nick € 6,95 

 

 

 

 

 

 

 

9 knoopjes prijs nog niet bekend

 

Het laatste patroontje van de seizoenskussentjes is ook uit en hoewel ik een jaar te laat ben (het eerste patroontje kwam uit in Nashville 2019) ga ik er nu toch aan beginnen. Ik vind ze gewoon zo bijzonder leuk. En dat stukje vilt (zit bij je patroon) doet het ‘m echt. En als ik het dan toch over het voorjaar heb, dan kunnen deze konijntjes er gelijk bij.

 

 

 

 

 

 

 

Came the Spring € 11,50                               Chalk Full: Hip Hop € 11,50