Het blijft altijd spannend wanneer de nieuwe patronen van Kathy Barrick bekend worden. Ze heeft echt weer een stel geweldige patronen ontworpen.

Allereerst zijn er twee nieuwe stockings, ze zijn nog mooier dan mooi. Het leuke is dat ze niet specifiek kerstgerelateerd zijn en je ze dus gewoon het hele jaar kunt laten hangen.

The Embroideress Stocking 20,50

Deze zeeversie vind ik prachtig en hoe leuk om die gewoon op te hangen in je woonkamer.

Ocean Stocking 20,50

Na de kerstman in de maan hebben we nu een dame in de maan met allemaal haasjes en konijntjes erom heen. Voor de kerstman heb ik een behoorlijk aantal kleuren aangepast, ik ben benieuwd of ik dat voor deze ook ga doen.

Mother Nature 11,50

Het volgende patroon is een reproductiemerklap uit 1801. Ik vind de compositie heel bijzonder. Je zou de bloemen ook goed apart kunnen gebruiken voor een tasje voor je schaartje.

Ruth Ellen Haystack 11,50

Dit patroon zou in elke handwerkkamer kunnen hangen. Je kunt de kleuren makkelijk aanpassen aan je eigen voorkeuren.

Needle Work 11,50

Voor elke theeliefhebber is dit patroontje wel heel toepasselijk. Mocht je de tekst willen weglaten, dan kun je dat heel makkelijk doen. Of voeg een eigen spreuk toe.

Exceedingly Fine Tea 11,50

En als laatste nog een reproductie, ik vind het echt heel bijzonder. De kleuren waren heel sprekend en Kathy heeft haar eigen palette er op toegepast. Ze heeft het patroon ook over 1 draadje geborduurd zodat je het als een ketting om kan hangen.

H.L’s Moth 11,50