Beth heeft haar nieuwe Nashville patronen ook bekend gemaakt. Ze houdt nog twee nieuwe Festive Little Fobs geheim, die zien we dan op de beurs bij haar. Het beloven wel twee heel leuke patronen te worden, namelijk een thee en een boerderij versie.

Het eerste patroon is The Stitching life, een merklapachtig patroon met mooie oude tinten. Voor iedereen die van borduren houdt.

The Stitching Life
The Stitching Life 13,50

Vervolgens het patroon waar mijn kattenliefhebberhart sneller van gaat slaan. Allemaal poezen op dit patroon. En als je heel goed kijkt, zie je in het raam rechtsboven de deur ook nog een poezenkopje.

The Cat Sampler
The Cat Sampler 13,50

Speldenkussentjes blijven mij trekken. En als er dan een poes op staat en handwerkspulletjes, tja dan ben ik al snel verkocht.

Stitch or Die Pincushion
Stitch or Die Pin Cushion 11,50

En voor alle koffieliefhebbers is er een nieuwe koffiespreuk, waar ik me helemaal achter schaar. Oftewel, ik heb geen probleem met koffie, ik heb een probleem zonder koffie LOL.

Coffee Drinkers Confession
Coffee Drinker’s Confession V 11,50

En tot slot een mini-voorproefje van Festive Little Fobs Teatime en Festive Little Fobs Barnyard. Ik ben zo benieuwd naar deze patroontjes, de fobs vind ik echt geweldig, je kunt er zo veel mee doen.

Beide patroontjes kosten 11,50 per stuk.

adfadfadfadf

Je vindt de patronen op de Nashville 2019 pagina.