En nog een berichtje met nieuws uit Nashville. Het gaat echt smullen worden om langs alle kamers te gaan. Via het bestelformulier  kun je je bestelling doorgeven. Vermeld daar dan graag even Nashville bij.

Hands on Designs

Cathy heeft een aantal nieuwe patronen in petto voor Nashville en samen met Just Another Button heeft ze ook een nieuwe Chalk serie ontworpen. Ria en ik zijn er echt weg van. Wat een geweldig idee. Het eerste deel is het middenstuk dat je op de volgende pagina ziet. Vervolgens ontvang je 12 maanden lang een (kleiner) patroontje dat je rondom het middenstuk borduurt. Echt een unieke vorm in borduurland. Alleen de buitenste rand die om het geheel zit, doet mij al watertanden.

Chalk Squared 2 Chalk Squared 1

A Moment In Chalk – het eerste deel kost € 22,50 en dat is dan inclusief de knoopjes die zijn gebruikt en de rand die helemaal rondom het gehele project geborduurd wordt. De andere patroontjes zijn € 8,25 per stuk en de prijs van de knoopjes is afhankelijk van wat gebruikt is. Als we terug zijn uit Nashville zetten we een nieuwe club hiervoor op, we weten dan ook meer over de prijs van de knoopjes.

To the Beach serie: verder komen er dit jaar nog diverse patronen uit met de zee als thema. De eerste twee zijn Oh Whale en A Little Cottage by the Sea (€ 6,95 per stuk).

To the Beach series_Oh Whale    A little Cottage by the Sea

Jeannette Douglas Designs

Van Jeannette ontvingen we dit plaatje met kleine foto’s van de nieuwe patronen. Er komt een patroon met allemaal vlaggetjes voor als je iets te vieren hebt of gewoon omdat het zo mooi is, een Vintage Flowers patroon, een patroon voor een doosje, een nieuwe seizoenenserie, de accessoires voor de English Rose Sampler, nieuwe Patterned Pretties, een prachtige nieuwe merklap (met alfabet) en een samenwerkingspatroon met Plum Street Sampler. Alleen al van deze plaatjes word ik heel vrolijk.
En we gaan met Jeannette haar workshop in september bespreken, daar kijken we ook echt naar uit!

JDD Sneak Peak

Sheperd’s Bush

Een heel klein voorproefje van Shepherd’s Bush, ik zou het alleen voor het knoopje al willen hebben.

Button chart

Sue Hillis Designs

Heel erg leuke patroontjes voor iedereen die houdt van een klosje garen, naald en handwerkaccessoires.

De patroontjes staan per 2 bij elkaar en kosten € 13,50. (de eerste 2 staan op een patroon en de laatste 2).

Count your blessings Friendships bloom Life Sew many hearts

The Sweetheart Tree

Sandi heeft sinds kort een aantal blackwork patronen/pakketjes die ik erg mooi vind.

Blackwork Needle Roll   Blackwork merklap patroon

Naaldenrolletje pakket € 29,95                                Blackwork merklap patroon € 12,50

Biscornus pakketje

Biscornus pakketje € 27,96

Dan zijn er twee nieuwe vormen van afwerking die Sandi heeft uitgebracht, een pyramidevorm. Je zet het met stiksteekjes in elkaar en het heeft de gebruikelijke elegantie van Sandi’s patronen. De pakketjes komen met alles erop en eraan, je kunt zo aan de slag.

Pretty Pyramid #2 Spring Blossoms

Spring Blossoms € 31,95

Pretty Piramid #1Pretty Blues

Pretty Blues € 31,95

Dan nog een patroontje voor een naaldenboekje en schaarhangertje, Needles & Pins € 13,50. Met heel lieve klosjes die je borduurt met platsteken waardoor je een driedimensionaal effect krijgt. Alle embellishments zitten bij het patroontje.

Needles & Pins