Tussen alle kerstpatronen en boeken hebben we ook weer een doos van Cynthia ontvangen. En zeg nou zelf, de Autumn Garden past perfect bij dit jaargetijde. Wat weer een prachtige kleuren en zoals gebruikelijk, borduur je de bloemetjes met allerlei speciale steken. Het leuke is dat je deze keer de namen van de bloemen makkelijk kunt aanpassen aan het Nederlands en de tekst past dan ook nog! Dat vind ik zelf altijd een puzzeltje, Nederlandse tekst is vaak langer dan de Engelse versie.

Autumn Garden € 13,50

Dit tuintje vond ik ook prachtig, wat een kleuren en verscheidenheid aan vlinders. Als je behoefte hebt aan wat zonneschijn, dan past dit borduurwerk prima.

Butterfly Garden € 13,50

En als je dan allerlei mooie garentjes hebt, en een schaartje, en een ringetje en misschien nog wel wat accessoires, wat is er dan mooier om ze op te bergen in een speciale map die je zelf hebt geborduurd! Ook hier borduur je weer allerlei speciale steken, zit er wat stopwerk in verwerkt en kun je de motiefjes heel goed gebruiken om ook nog een schaarhangertje te borduren.

When I am sewing € 19,95

We hebben ook weer een nieuwe voorraad patronen binnen die we al eerder in de winkel hadden, die kun je hier bekijken.