Let op: op Goede Vrijdag (14 april) en Koningsdag (27 april) zijn we op onze gebruikelijke tijden gewoon open. Kom gezellig langs voor een paaseitje of een kopje koffie/thee.

 

Het overkomt me ieder jaar, er zijn altijd wel een aantal patronen die niet in de Nashville catalogus terecht komen. Dat was ook het geval met een drietal prachtige patronen van Mani di Donna. Allereerst hebben we Roses Melody and echt doosje, waar je je accessoires in op kunt bergen. Ik vind vooral de antracietgrijze kleur van de stof erg mooi bij het ontwerp. Geeft het zo’n heerlijk ouderwetse uitstraling, doet me een beetje denken aan het Berlijns wolwerk.

roses_melody

Roses Melody € 22,50 ( patroon met beschrijving voor het in elkaar zetten)

Dan hebben we deze huswife, die gebaseerd is op een antieke merklap. Wat is er nu handiger dan je garens, schaartje en naalden op 1 plek opbergen. En je kunt ook nog zo’n lieve, kleine bijenwax er in meenemen. Voor de ringetjes waar het garen aan hangt, gebruik ik vaak van die benen ringetjes. Dan komt de knopendoos ook weer eens van pas.

eliza_allen

Eliza Allen Sewing Set € 22,50 (patroon met beschrijving voor het in elkaar zetten)

En tot slot, voor iedereen die van warme herfstkleuren houdt, is er dit setje accessoires. Het speldenkussentje is weer eens helemal iets anders, wat een leuk idee om daar een soort doosje van te meken. Verder kun je een tasje voor je schaartje borduren, een garen/naaldenboekje en een schaarhangertje. Laat de herfst maar komen. Na een prachtig voorjaar en zonnige zomer dan wel te verstaan LOL.

autumn_color

Autumn Colors Sewing Set € 24,50 (patroon met beschrijving voor het in elkaar zetten).