Al jarenlang ben ik een grote fan van Jim Shore. Hij ontwerpt o.a. kerstmannen, sneeuwmannen, poezen en kerstornamentjes die vervolgens uit hout worden geproduceerd. Mijn sneeuwman in de glazen stolp op de keukentafel wordt vaak door onze klanten bewonderd. Ik heb ook een serie met kerstmannen die ieder jaar in december weer tevoorschijn komen. Het liefste zou ik ieder jaar een kerstman toevoegen aan mijn collectie.

Gelukkig zijn er nu borduurpakketjes, gebaseerd op de kerstmannen van Jim Shore. Ik ben er helemaal weg van. De sfeer die de kerstmannen uitstralen maakt mij helemaal blij. Miss Murphy heeft al aangegeven welk pakketje zij het leukste vind, met het verzoek er snel aan te beginnen. Ik denk dat jullie wel kunnen raden om welk pakketje het gaat :-). De pakketjes bevatten alle materialen, ook het geperforeerde papier en kosten € 9,50 per stuk.

      

Glad Tidings Santa                       Festival Friends Santa                       Christmas Spirit Santa

      

Cozy Christmas Santa                  Christmas Cheer Santa                 Purrfect Christmas Santa

Maar de doos is nog niet leeg, deze pakketjes zijn er ook nog. Ze zijn op geperforeerd papier geborduurd, hetgeen zelf inlijsten een stuk makkelijker maakt. Natuurlijk kun je ook het papier omwisselen voor 11 draads stof als je daar liever op borduurt. De pakketjes kosten € 17,95, een speciale Jim Shore button zit er ook bij.

   

Father Christmas                               Kris Kringle

   

Saint Nicholas                                   Santa Claus

En voor wie liever sneeuwmannen heeft, ook daar heeft Jim Shore een oplossing voor. Deze pakketjes kosten ook € 17,95.

   

Western Snowman                                  Eastern Snowman

   

Southern Snowman                  Northern Snowman

En ben je niet zo van het kerstborduren, dan kun je je vermaken met een van de dieren die Jim Shore heeft omgezet naar een borduurpatroon. Ook deze pakketjes kosten € 17,95 per stuk.

   

Clarissa Cow                               Percy Pig

   

Sophie Sheep                                    Petunia

   

Sapphire                                   Scarlet

Het is een heel verhaal geworden met alle pakketjes, wij zijn heel bij dat ze weer terug zijn in de winkel.