In de nieuwsbrief heb je het al gelezen, ik heb een Valentijn top 5 patroontjes gemaakt. Ik houd vooral van patroontjes waar niet te veel woorden op staan en die je eigenlijk het hele jaar kunt laten staan. Er zitten ook wat oudere patroontjes bij, die je misschien nog nooit gezien hebt. Vandaag zie je op het blog nummer 4 en 5, vanaf morgen plaats ik elke dag een berichtje met het volgende nummer. Woensdag onthul ik wat mijn all time favoriet is.

4. BIG-hearted Tiny Town van Heart in Hand Needleart € 14,75
Deze serie met huisjes is helemaal mijn ding. Cecilia heeft een versie uitgebracht vorig jaar voor Valentijnsdag. Nou ja, je kunt ‘m gewoon het hele jaar laten hangen/staan. Ik ben dol op de roze/rode kleurtjes, zo vrolijk. Je kunt de huisjes ook heel goed apart gebruiken voor een kaartje of schaarhangertje.

Big Hearted Tiny Town (w/emb)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Mouse’s Love Letter – Tiny Modernist € 8,50
Ik ben dol op de serie met dit muisje en dit patroontje is zo schattig. De kleur van dat jurkje, dat past toch helemaal bij deze maand. Ergens zit in mijn hoofd nog het idee om de tekst van Love you te vervangen door een enveloppe en daar dan dat rode hartje op te borduren.
Mouse's Love Letter

 

 

 

 

 

 

 

We hebben hiervan een beperkte voorraad, dus wees er snel bij. Bovendien zijn het allemaal kleinere patronen, zodat je ze nog voor Valentijnsdag af kunt hebben. En ach, anders is er volgend jaar altijd weer een Valentijnsdag.