Het leek me leuk om mijn persoonlijke top 5 Nashville patronen met je te delen. Ik heb nog niet alles toegevoegd aan de webshop, dus dit is een soort tussenstand. Als ik terug ben deel ik een definitieve top 5. Ik ben benieuwd of er dan nog wat veranderd.

 

 

 

 

 

 

 

Nummer 5: Ann Hunt Nailsea 1805
Ik blijf Quaker merklappen gewoon mooi vinden. En deze merklap van Ann Hunt Nailsea heeft prachtige motieven, ook een aantal die je niet op alle Quaker merklappen ziet. Vooral de motieven die aan de rechterkant staan, voor de halve geometrische motieven vind ik heel bijzonder. Daarnaast ben ik dol op deze bruingouden tint die vaak ontstaan is door verkleuring.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nummer 4: Winter Friends
Deze sneeuwman doet mij denken aan de sneeuwmannen van Jim Shore, waar ik grote fan van ben. Ik denk dat ik er voor zou kiezen om hier een grote standup van te maken. Dat lijkt me echt geweldig. En dan op lichtblauw Belfast linnen borduren, met 2 draadjes, zodat het patroon er ook mooi dik bovenop de stof ligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nummer 3: Cat Tier
Deze kon je eigenlijk wel verwachten, wat een geweldig leuk patroon is dit. Met al die verschillende katjes, een muis en heel belangrijk voor mij, maar het liefst 2 rode katers. Ik denk dat Poekie zich wel kan vinden in deze keuze.

 

 

 

 

 

 

Nummer 2: Frosty Tiny Town
Dit is misschien ook wel een inkoper, de Tiny Town serie vind ik meer dan geweldig. En deze versie is zoooooo leuk. Ik krijg echt zin om in de sneeuw te gaan spelen en ik ben helemaal niet zo’n sneeuwfan. Al die verschillende huisjes, ik vraag me toch af hoe Cecilia voor iedere Tiny Town weer andere huisjes verzint.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nummer 1: Bobbin
Dit kon ook eigenlijk niet missen. Als je jarenlang muisjes hebt gespaard (beeldjes, geen echte muizen), dol bent op de Animal Cracker serie van Stacy Nash, dan is Bobbin gewoon HET patroon om mee naar huis te nemen. Ik ben echt helemaaaaaal verliefd. En dan dat draadje dat uit de geborduurde naald komt ❤️❤️❤️❤️.