We zijn druk aan het inkopen hier in Nashville, maar kwamen Miss Eugenia Tuffet tegen en die moesten we gewoon aan jullie laten zien. Miss Eugenia Tuffet is een heel zacht wit schaapje dat je zelf maakt van vilt. Het fijne is, dat alle materialen om haar in elkaar te zetten al in een prachtig doorzichtig tasje zijn gedaan en je dus zo kunt beginnen. Maar daarna begint de pret pas echt.

Miss Eugenia heeft het namelijk in haar hoofd gehaald om de wereld over te reizen. Ze is al in het tropisch regenwoud van Brazilië geweest en in april komt ze zelfs naar Nederland. Een ondernemende dame, deze Miss Eugenia Tuffet.

Je kunt Miss Eugenia volgen op haar reizen door je in te schrijven voor haar reisavonturen. En wij kunnen je al verklappen dat je na afloop van deze wereldreis, je eigen exemplaar van Miss Eugenia hebt, maar ook diverse handwerkaccessoires als een schaarhanger, naaldenboekje en centimeterhoudertje.

Maar ondertussen kun je ook gewoon borduren. Want Miss Eugenia doet verslag van haar reizen en verwerkt die in een geweldig leuke merklap. Details over deze merklap krijg je nog.

Enige haast is wel geboden, bij elke reis die Miss Eugenia maakt, krijgt iedereen die ingeschreven is ook een speciaal speldje van het land waar ze is. Wij hebben nog 3 speldjes weten te bemachtigen van haar eerste reis naar Brazilië. Deze speldjes worden niet meer geproduceerd en zijn nu op.

Dus….. als je mee wilt reizen met Miss Eugenia, schrijf je dan snel in. Het pakketje om Miss Eugenia te maken kost 29,95, daar hoef je alleen je eigen naald en wat DMC garen aan toe te voegen. Als je deelneemt aan deze serie, ontvang je elke maand een pakketje, hetzij om een accessoire te maken van vilt, hetzij een deel van het merklappatroon. De gelimiteerde speldjes krijg je als een extra souvenir van Miss Eugenia.

Eugenia2

En dit is de souvenir die ze heeft mee gebracht uit Brazilië, een garenkaartje in de vorm van een threadwinder (€ 8,25).

Eugenia threadwinder

 

Nog even voor alle duidelijkheid, meer informatie over prijzen hebben we op dit moment niet, die vullen we zo snel mogelijk aan. We kunnen nog een aantal pakketjes van Miss Eugenia ophalen, maar de speciale speldjes van het regenwoud zijn op, dus de eerste 3 klanten krijgen die nog. Mochten meer borduursters mee willen reizen op Miss Eugenia’s avonturen, dan krijg je wel de andere speldjes hoor.

OK, wij gaan een kop koffie drinken, boterham eten en weer verder inkopen doen. We hebben al weer veel mooie dingen gezien, meer updates kun je later nog verwachten.