Lizzie Kate heeft weer een stapel nieuwe patroontjes uitgebracht. Voor alle bijenliefhebbers is er Busy Bee (€ 12,95), met 3 patroontjes en 2 bedeltjes. Op de foto zie je het patorontje van Busy Bee ingelijst, zelf kreeg ik gelijk het idee om er een naaldenboekje van te maken. Mooi wollen vilt binnenin en je hebt zowel een mooi als nuttig borduurwerkje.

#165 Busy Bee

De onderstaande twee patroontjes had ik al even op het oog, wat zijn die leuk zeg. Voor zowel honden-als poezenliefhebbers een heerlijk patroontje, dat je lekker snel kunt borduren. Voor deze patroontjes heeft Lizzie Kate linnen van Permin gebruikt, maar……… Ria en ik hebben inmiddels linnen band uitgezocht. Zij gaat de hondjes borduren en ik de poesjes. En dan laten we jullie zien wat we ermee gedaan hebben.

S113 Doggy String Snippet

Doggy String € 5,95

S114 Kitty String Snippet

Kitty String € 5,95

En tot slot, voor de Halloween liefhebbers is er een nieuwe Double Flip It serie. Deze heet Tingles en bestaat uit 12 Halloween patroontjes die je net als de Jingles van vorig jaar, op een lap kunt borduren. Je kunt er ook aparte ornamentjes van maken, zelf vind ik deze lap wel heel leuk. De patroontjes kosten € 10,50 per stuk (daar zitten dan 2 afleveringen in)  en je borduurt ze met 16 strengetjes Weeks Dye Works garen (13 kleuren). Ook voor dit project heb ik een linnen band in gedachten, dat maakt de afwerking een stuk gemakkelijker (en goedkoper). De afmeting van het totalae project is 81 x 333 kruisjes. Als je alle afleveringen (6 in totaal) wilt hebben, laat het dan maar weten. Of bestel er een of twee om een aantal leuke Halloween ornamentjes op te kunnen hangen in oktober.

Tingles complete model - click for free border instructions  F142 Ghosties & Ghoulies-Haunted Double Flip model from Lizzie KateF142 Ghosties & Ghoulies-Haunted Double Flip model from Lizzie Kate

Tingels complete serie                               Deel 1

F143 October 31-Jack O Lantern Double Flip model from Lizzie Kate     F144 Just Batty-Trick or Treat Double Flip model from Lizzie Kate

Deel 2                                                                           Deel 3