Een heel praktische, lichtgewicht borduurloep met licht voor je vakantie

Waren we al heel blij met de superlichte reislamp van Daylight, ze hebben nu een nog kleinere reislamp uitgebracht die ook nog eens een loep heeft. Daarnaast is het gewoon een heel schattig pakketje (ook belangrijk LOL). Je kunt deze reisloeplamp letterlijk in je handtas meenemen, zo klein is ie als je ‘m opgevouwen hebt. Hij is ongeveer met zo groot als je hand.

Als je de loeplamp uitvouwt, is hij ongever 16cm hoog en je kunt ‘m helemaal instellen zoals het voor jou het handigste is. De loep vergroot 3x en ik kan je vertellen, dat maakt een wereld van verschil. Rondom de loep zitten 3 LEDlampjes die verrassend veel licht geven. Hier kun je zien hoe je het lampje uitvouwt en hoe klein het is:

 

 

 

 

 

 

 

De borduurloep getest

Ik heb ‘m zelf ‘s avonds op mijn laptopkussen staan en kan er dan precies onder borduren. Het is even uitvogelen hoe schuin je het loeplampje moet stellen, maar dan kun je ook aan de slag. Of het ook een handig loepje is als je aan een heel groot project werkt weet ik niet, maar zo voor de kleinere patroontjes en onderweg is het echt ideaal.

Het loeplampje werkt op 3 AAAbatterijtjes die je nog toe moet voegen. Maar zo heb je geen snoertje dat ergens vast moet zitten. En je kunt die AAAbatterijtjes overal kopen. Da’s ook handig. Ik heb mijn loeplampje al een aantal avonden in gebruik, maar kan nog niet zeggen hoelang de batterijtjes meegaan.

Misschien wel het leukste van dit loeplampje is de prijs: € 19,95! Je kunt het reisloeplampje ophalen in de winkel of bestellen via de webshop (het past niet door de brievenbus). Zo kun je echt overal en altijd borduren. Ben je helemaal klaar voor de vakantie.